Emre istedi, iki isimle anlaşma sağlandı!

Fenerbahçe'de gelecek sezon sportif direktörlük yapması beklenen Emre Belözoğlu, sarı - lacivertli kulüp için ilk transferini yapıyor.

Emre istedi, iki isimle anlaşma sağlandı!
Emre istedi, iki isimle anlaşma sağlandı!
GİRİŞ 02.05.2020 09:33 GÜNCELLEME 02.05.2020 11:03
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Gençleştirme operasyonu için düğmeye basan Fenerbahçe, ilk imzayı Gölcüksporlu İsmail Yüksek'e attırırken, Bucasporlu Barış Sungur'la da anlaşma sağlandı.

Gelecek sezon sportif direktörlük görevine gelmesi beklenen Emre Belözoğlu'nun çok istediği İsmail, TFF 3. Lig ekibi Gölcükspor'da forma giyiyor. Forvet arkası ve santrfor oynayabilen 21 yaşındaki futbolcu bu sezon 26 maçta 8 gol attı, 6 asist yaptı

İsmail Yüksek

İsmail için Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak'ın 1 milyon lira istediği ancak Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin çabaları sonucu 500 bin lira para ve iki genç oyuncunun kiralık verilmesi karşılığında protokol imzalandığı belirtildi.

Trabzonspor ve Antalyaspor'un da ilgilendiği İsmail'in yüksek top tekniğinin yanı sıra oyunu dikine oynama özellikleriyle dikkat çektiği belirtildi.

Sırada Bucasporlu Barış Sungur var

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki diğer genç futbolcu ise TFF 3. Lig ekibi 1928 Bucaspor'da forma giyen Barış Sungur.

Barış Sungur

İzmir kulübünün 4 ay önce profesyonel yaptığı 18 yaşındaki santrfor, bu sezon 2 maçta forma giyerken, 1 gol attı ve 1 de asist yaptı. Fenerbahçe'nin genç forvetin transferi için Bucaspor'la büyük ölçüde anlaşma sağladığı ve imza atılmasının an meselesi olduğu ifade edildi. (Hürriyet)

 

 

YORUMLAR 10
  • Mehmet avcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru yol bulundu gibi sabredilirse iyi günler bu anlayışla gelecek sabır sebat başarı 3 sezon daha şampiyon olmayalım ama bu yolda devam edelim inanın her geçen gün daha iyi olur seri başarılar yakalarız yeteri gençlere güvevenelim sabırla destekleyelim
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi gençler ama oynatılması lazım bi hata yaptı diye rafa kaldirilmamasi lazım
    Cevapla
  • Filozof 3 yıl önce Şikayet Et
    Gençler her zaman öncelikli olmalıdır ama tecrübe önemli bir şeydir zamanla daha iyi bir takım olacağız hatalar, ders alındıkça takımı güçlendirecektir.
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Taraftar olarak bizim beklediğimiz şeyler bunlar.. Büyük paralar verip formasının hakkını vermeyenler takımın ekonomisini bitirdi.
    Cevapla
  • Aga 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte feneri uçuracak hamle bu
    Cevapla
  • hyyyyyyyyyyyyy 3 yıl önce Şikayet Et
    gençler fenerde harcanırrr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle