Ali Koç'tan radikal kararlar! F.Bahçe'de yeni dönem

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, sportif direktör olmasına kesin gözüyle bakılan Emre Belözoğlu’nun da yer alacağı bir danışma kurulu oluşturacak. Son kararı Başkan Koç verse de bu kuruldan görüş alınacak.

Ali Koç'tan radikal kararlar! F.Bahçe'de yeni dönem
Ali Koç'tan radikal kararlar! F.Bahçe'de yeni dönem
GİRİŞ 22.04.2020 11:54 GÜNCELLEME 22.04.2020 11:55
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de başkan Ali Koç, yönetim içerisinde yeni bir organizasyona imza atacak, başta futbol olmak üzere danışma kurulları oluşturulacak.

 

 

Son iki sezon geride bırakılırken, özellikle futbolda başarısız bir tablo söz konusu... Başkan Koç, seçim sürecinden önceki son görev yılına girerken işleri düzeltmeye çalışıyor. Geride kalan iki yılın tecrübesiyle de yapılacak değişimler sportif ve idari olarak ikiye ayrılıyor.

Başkan Ali Koç öncelikle işe futbol takımı ile başladı. Sarı-lacivertlilerde, Emre Belözoğlu’nun da yer alacağı bir danışma kurulu kurulacak.

 

 

Bu durum, Koç’un önceki iki sezonda futbol ile alakalı danıştığı kişileri değiştirmesi anlamına geliyor. Son kararı verecek başkan olsa da, bu kuruldaki isimlerin görüşleri alınacak.

Daha önceki dönemde başkan Koç, başkanvekili Semih Özsoy ve eski sportif direktör Comolli ile futbol takımını idare ediyordu. Bunun yanı sıra yönetimde tüm yöneticilerin görüşlerini alıyor ardından karar veriyordu. Artık bu durum değişecek.

Görev iyi çalışana

Diğer bir değişim ise yönetim kurulunda yaşanacak. Başkan Koç’a ilk günden bu yana yönetim kurulunun daha güçlü olması gerektiği yönünde eleştiriler yapılıyordu. Başkan ise bu eleştirileri, “Eski yönetici tipi artık olmayacak” diyerek bu talebe karşı çıkıyordu.

Gelinen noktada yönetimde isimler değişmese de, görevlerde değişiklik şimdiden yaşanmaya başlandı. Başarısız olan isimlerden görevler alınıp daha başarılı isimlere veriliyor. Yakın zamanda basketbol şubesi başta olmak üzere birçok konuda ciddi bir değişimlerin söz konusu olacağı ifade edildi.

 

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 12
  • Koçtan önce FB li 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz çalışkan tavşanın hikayesini biliyor musunuz ? Tavşan tek başına 10 kişi kadar çalışıyor muş patronu bu çok çalışıyor ben buna bir usta başı alayım der sonra da bir muhasebeci sonra da bir yönetici sonra da tavşana 2 yardımcı derken bir kapıcı bir çaycı şöför iş veren ben böylece en iyisi oldum derken unuttuğu bir şey vardı artık eskisi gibi rahat çalışamayan tavşan ve 2 yardımcısı sadece bir kişi kadar iş yapabiliyordu bu ali Koça gitsin
    Cevapla
  • Eymen Aykut 3 yıl önce Şikayet Et
    Baksan bu takım için 1 tane bile kaşkol almamişindır ama sallamadan 1 numarasın
    Cevapla
  • Lider66 3 yıl önce Şikayet Et
    Danisman Emre= Kavga gurultu , karete kulubune hos geldiniz.
    Cevapla
  • baba-parasi 3 yıl önce Şikayet Et
    ali koc fener 2 yilini yedin bundan sonrada yemeye devam edersin sende takimi sampiyon yapacak kapasite yok anla bunu artik
    Cevapla
  • Serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe başarı arıyorsa takımı ruhen ayağa kaldıracak eski futbolcuları getirmeli göreve. Emreye kaldıysa bu iş fenerbahçe 1 yıl daha geriye düşer
    Cevapla
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Teknik direktör yok gündem yer alma çalışmaları
    Cevapla
  • kaptan44 3 yıl önce Şikayet Et
    türk futbol kulüpleri bir şeyden kendilerini kurtaramıyor bu şey de kulüplerin virüsü mesela f. terim adam gs ye yapışmış her şeyini gs ye borçlu kulüp ise sanki herşeyi bu adama borçluymuş gibi evet başarılıdır uzun yıllar hizmette etmiş ama bu onun kulübün dokunulmazı olmassa olmazı yapmaz fb de herşeyini gs ye borçlu biri var hala bir yer almak adı fb aşkı şimdi herşeyini neden gs ye borçlu bazıları hizmet yolu ile bazıları düşmanlık ile kazanır gs bunu yetiştirdi şimdi fb de herşeyini gs düşmanlığından dolayı el üstünde olmassa olmazlarından
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle