Fenerbahçe'nin hedefindeki iki isim!

Fenerbahçe, Sevilla'dan Rony Lopes ve Inter'den Kwadwo Asamoah'ın kiralanması için ligler başlar başlamaz harekete geçecek.

Fenerbahçe'nin hedefindeki iki isim!
Fenerbahçe'nin hedefindeki iki isim!
GİRİŞ 12.04.2020 11:55 GÜNCELLEME 12.04.2020 11:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ligin kalanı için UEFA ve TFF'nin kararını beklerken, kulüpte transfer çalışmaları için uzaktan takip yapılıyor. Menajer önerilerinin yanı sıra gözlemci ekibinin takip ettiği isimler mercek altına alınırken, iki futbolcunun isminin öne çıktığı öğrenildi.

Sarı-lacivertlilerin Sevilla'dan Rony Lopes, Inter'den ise Kwadwo Asamoah'ı kiralık olarak kadrosuna katmaya çok yakın olduğu bildirildi.

Geçen sezon 25 milyon Euro'ya Monaco'dan transfer edilen Rony Lopes, performans olarak hayal kırıklığı yaratırken, La Liga'da sadece 3 maçta forma şansı bulabildi. Rony Lopes, hücumda kanatlarda görev yapıyor.



ASAMOAH INTER'DEN AYRILMAK İSTİYOR

Asamoah da forma şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen isimlerden biri... Devre arası transfer gündeminde de Fenerbahçe, sol bek ve sol açık olarak görev yapabilen Asamoah'ı kadrosuna katmaya çok yaklaşmıştı. Her iki oyuncunun da kiralık olarak düşünüldüğü ve liglerin başlaması sonrası somut adım atılacağı ifade edildi.

25 MİLYON EURO ÖDEDİLER

Sevilla'nın 25 milyon Euro ödeyerek aldığı Rony Lopes beklentilerin çok altında kaldı. Fenerbahçe yönetimi 24 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor. Bu sezon 13 maçta oynayan ve hiç gol atamayan Rony Lopes'in piyasa değeri 10 milyon Euro'ya kadar düşmüş durumda... 

 

 

YORUMLAR 4
  • Kanzey 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi löğinde gol atamamış adamın fb de ne işi var.ondan sonrada başarı beklersiniz.leblebi gibi gol atacak adam bulun Küçük takımlar nasıl buluyor
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten onlarda bavullarını toplamış F.B den haber bekliyorlar!
    Cevapla
  • yaz oğlum 4 yıl önce Şikayet Et
    gerek varmı bu cowboyluk oynamaya bizim genç osmanlı evlatların önünü kesin ondan sonra bir cowboya at verin. işte gerçek yüzler. Altınordu,genclerbirligi,istanbulspor ve trabzonspor hariç
    Cevapla
  • Aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    Çöpleri toplamaya devam
    Cevapla