Fenerbahçe'de ilk idman! Volkan Demirel...

Fenerbahçe, bugün yapılan antrenmanın antrenörler Volkan Demirel, Zeki Murat Göle ve Fatih Yıldız yönetiminde gerçekleştirildiğini açıkladı.

Fenerbahçe'de ilk idman! Volkan Demirel...
Fenerbahçe'de ilk idman! Volkan Demirel...
GİRİŞ 04.03.2020 21:15 GÜNCELLEME 04.03.2020 21:31
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Süper Lig’in 25’inci haftasında Yukatel Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

 

 

Can Bartu Tesisleri’nde yardımcı antrenörler Volkan Demirel, Zeki Murat Göle ve Fatih Yıldız yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 18.00’da başladı.

Trabzonspor maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular, antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer futbolcular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından iki grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla antrenman sona erdi. Öte yandan kaptan Emre Belözoğlu, çalışmalarını salonda sürdürdü.

 

 

Sarı-lacivertli ekip, Yukatel Denizlispor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

YORUMLAR 19
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    fener haberi cikiyor, yorumcularin yüzde 99% fenerli degil. He he deyip geciyoruz sizi artik. Ne kadar konusursaniz konusun, biz son 2 yildir neler yasandigini cok net gördük, artik gözümüzde bir degeriniz kalmadi.
    Cevapla
  • Y women 4 yıl önce Şikayet Et
    çirkef işbaşında....
    Cevapla
  • cafer c 4 yıl önce Şikayet Et
    Her Fenerbahçe haberine maydanoz olma zorunluluğu hisseden ve futbol bilgisi de ''ofsaytı biliyorum ben'' ile sınırlı olan, bize rakip olma modundaki takımların taraftarı arkadaşlar...Siz de biliyorsunuz tabi, bu ülkede futbol denince, Fenerbahçe akla gelir!..
    Cevapla
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    volkanla olmaz. abdullah avcı,erol bulut,aykut kocaman. ismail kartal,yılmaz vural, kemal özdeş ten herhangi biri gelmeli.
    Cevapla
  • Fatih1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe düşmanları yazmaya başlamış Trabzon kopadan elenecek bakın görürsünüz Volkan bu işi bırakmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle