Fenerbahçe'ye Falette'den kötü haber geldi

Fenerbahçe'de, Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'a karşı oynanan maçta sakatlanan Simon Falette'nin durumu belli oldu.

Fenerbahçe'ye Falette'den kötü haber geldi
Fenerbahçe'ye Falette'den kötü haber geldi
GİRİŞ 04.03.2020 12:15 GÜNCELLEME 04.03.2020 12:15
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım, Serdar Aziz, Dirar, Rodrigues ve Emre'den sonra sakatlar kervanına katılan son isim Simon Falette oldu.

F.Bahçe'nin devre arasında transfer ettiği ve henüz yeni yeni formasına ısınan 28 yaşındaki stoper, 6. dakikada Sosa ile çarpıştı. Acılar içerisinde kıvranan Gineli stoper, yapılan ilk müdahalenin ardından sedyeyle önce saha kenarına, sonra da ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı. Çekilen MR sonucu Fallette'in sol kalçasında yumuşak dokuda ezilme, kanama, ödem ve kısmi yırtık tespit edildi.

Öte yandan yaşanan sakatlığın ardından Gustavo, stoper mevkiine geçti. Falette'in yerine oyuna dahil olan Tolgay da orta sahada Gustavo'nun görevini üstlendi. Brezilyalı oyuncu kariyerinde 46. kez stoper mevkiinde görev yaptı.

YORUMLAR 9
  • genç fb 4 yıl önce Şikayet Et
    sosa kırmızı kart görmeliydi. felettenin baldırına bile bile kasti vurdu.hakem haksızlık yaptı.kul hakkına girdi.cehemnemde yanacak kafir.
    Cevapla
  • dr siyah beyazzz 4 yıl önce Şikayet Et
    garantisi bitmediyse iade edin bi van pörsük olayı yaşamayın :D
    Cevapla
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    Maçı bizde izledik. Sosa denen futbol katili kasıtlı olarak baldırına darbe yaptı. çarpışma yok bilinçli çarpma var. Tabi korkak hakem görmezden geldi. Durum bundan ibaret...
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    yine mi hakem ??? bi bitmediniz ....
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    falette ve rami fos çürük,sakatları aldılar bi işe yaramadı paralar boşa gitti.
    Cevapla
  • ADNAN 4 yıl önce Şikayet Et
    hakemin gözü önünde TS futbolcu diziyle FB falettenin baldırına cok sert şekilde vuruyor sarı kart bile yok.sistem Trabzona çok iyi ayarlanmış tıkır tıkır işliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle