Ersun Yanal'dan veda konuşması!

Fenerbahçe'nin başında son maçına çıkan teknik direktör Ersun Yanal, 2-1'lik Trabzonspor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'dan veda konuşması!
Ersun Yanal'dan veda konuşması!
GİRİŞ 03.03.2020 23:26 GÜNCELLEME 03.03.2020 23:27
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Yanal'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bugün yine şehidimiz var. Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesi başta olmak üzere tüm ülkemizin başı sağ olsun. Böyle bir atmosferde futbol konuşmak hepimizin canını yakıyor. Yapılması gerekenler, ülkenin vatanın toprağımızın gücünü, her şeyini, büyüklüğünü bilerek yapmamız gerekiyor.

 

 

"Bunu başkanımız Ali Koç’a yapılan bir düzen olarak görüyorum"

Bu bir veda konuşması olacak tabii ki. Gerçekleşen süreci de iyi anlamak lazım. Fenerbahçe’nin gereksinimi ne zaman nerede olursa olsun orada olurum. Zor şartlar altında başladım ve zor şartlarda veda ediyorum. Fenerbahçe birçok kupa ve liderlik yarışına katıldı, Avrupa’da oynadı. Düşmeye oynadı, zirveye oynadı ama hiçbir dönemde transfer yapamamazlık olmamıştı. Bunu başkanımız Ali Koç’a yapılan bir düzen olarak görüyorum. Buna inanmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Taraftarların, Ali Koç'u desteklemesi gerek. Herkes gider ama Fenerbahçe bakidir."

"Bırakma sürecinde bir talebimiz ve isteğimiz olmayacaktır"

Türkiye’nin Fenerbahçe’ye, Fenerbahçe’nin Türkiye’ye ihtiyacı var. Destekleyen ve desteklemeyen taraftarların hepsine sevgi duyuyoruz. Ersun Yanal gidebilir. Alanya, hatta Trabzonspor maçından sonra süregelen konuşmalarımız, benim bırakmamla bu işler düzelecekse ben hiç düşünmeden yaparım. Bırakma sürecinde bir talebimiz ve isteğimiz olmayacaktır. Başkanımıza destek olmamız gerekiyor."

"Elinizi vicdanınıza koyun ve ayıp etmeyin"

"Soru almayacağım, daha sonra açıklama yapacağım. Bilmediğiniz bir şeyde yorum yaparken dikkat edin. Nasıl geldiğimizi, nasıl gittiğimizi yetkililere sorun. Elinizi vicdanınıza koyun ve ayıp etmeyin. Taraftarlarımıza saygılar, sevgiler. Her şey için teşekkürler."

YORUMLAR 52
  • sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    tabii ya..bir de ts ye nasıl geldiğini nasıl gittiğini sen anlatsan da bizler de ikna olsak..ts ye attığın kazık ve de vefasızlıklardan başla önce..
    Cevapla
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç takımın başına geldiğinden tam 30 transfer yapmış, Ersun yanal takımın başına geldiğinden beri 19 transfer yapılmış ki bu kış transfer döneminde durdurulmasaydı muhtemelen bu sayı 25 olurdu, yapılan 30 transfere buna rağmen takımda oynayanların yarısı Aziz Yıldırımın transfer ettiği futbolcular, nasıl Ali Koça düzen yapılıyor anlamadım. Bu başarısızlığa kılıf uydurma ayıptır.
    Cevapla
  • alpkaan 4 yıl önce Şikayet Et
    devre arası transfer yapamadı.5 maçtır galibiyet yok. elması sattı paralar çarçur oldu. taraftarlar milyonlarca bağış yaptı paralar çarçur oldu.ayrıca ersun yanalın takım kuramama bilgisizliği eklenince başarısızlık sorunları oluşuyor.
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    oynamasını bilmeyen kadın yerin dar dermiş,sende aynısını yapıyorsun başarılı olamadın işte bıraktığın senin için iyi oldu.
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaw Hoca saçmaladın iyice! Gönderildin artık, kimse sana dur demez bu konuşma ile! Bi git Allah aşkına. Şu Jailson denilen futbolcu bozmasının her maçta sayesinde yediğimiz golleri hiç mi düşünmedin. Max Kuruse filan kim bunlar? Dirar, Isla vs. Yahu akıl var izan var yapmayın be kardeşim. Dışarıdan bir taraftar koy senden iyi yönetir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle