Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal 4-0 kazandıkları İstanbulspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal, isim vermeden bir televizyon programında kendisi ve ailesi hakkında yapılan yoruma da sert bir cevap vererek, şunları kaydetti:

“Aslında hiç alakası olmayan bir konuya girmek istiyorum. Fenerbahçe taraftarlarından özür diliyorum böyle bir konu için vakitlerini alacağım için. Bir zat-ı muhterem bir televizyon programında benim yöneticimle ve oğlumla ilgili saçma sapan suçlamalar yaptı. Sosyal medya trollerimin olduğunu, bunu düzenleyenin de oğlum olduğunu söyledi. Bu aşağılıkça sözlerini ispatlaması için 1 hafta süre tanıyorum. İspat etmezse önce mahkemeye onu vereceğim ve onu afişe edeceğim. Yeter artık. Çamur at izi kalsın, yok artık. Bu konulara girmem ama zat-ı muhterem bunu ispat etmezse bu konuya nasıl gireceğimi gösteririm. Bunun hesabını da hem yargıda hem de bağıra bağıra her yerde söyleyeceğim.”

O GAZETECİ MEHMET AYAN ÇIKTI!

Ersun Yanal'ın bu açıklamaları sonrasında gazeteci ve radyocu Mehmet Ayan, kişisel Twitter hesabından Ersun Yanal'ın bahsettiği kişinin kendisi olduğunu ifade etti. Ayan, şu sözleri kullandı: Kimseyi töhmet altında bırakmam. Ersun hocanın dediği kişi benim. Bugun Kırmızı-Çizgi Fitbol'da söyledim. Bir istihbarat neticesi anlattım. Öyle öğrendim konuyu çünkü. Oğlunu katmam hatadır. Kişisel olarak samimiyetle özür dilerim. Eleştiri sınırlarını aşmışım!

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Mujdat temelli 05.12.2019 11:57
    Fenerbahceye yakısmaya bir hoca o kadar oyuncu alindi bedvaya gönderildi borc batagina sokuldu nemenwm dir li oyun ortada TAKTIK KUTIK SIFIR HAZIR TAKIMLA SAMPIYON OLUNUR FAKAT TAKIM KURAMAZ BAKINIZ TRABZON HALA YENI YENI TOPARLANIYOR FENER HER HALDE 10 BEKLER HAYALLE ŞAMPIYONLUK OLMAZ ÇIKACAKSIN TOPUNU OYNAYACAKSIN
  • eyup ercan 04.12.2019 20:23
    Yalan mi adam dogruyu söylemiş. bunu daha önce Aziz Başkan söyledi..o ne dediyse digru der çunki
  • Levrok 04.12.2019 13:53
    bu tür insanlara interneti yasaklayacaksin. Internette istedigini yapamazsin.
  • Erbaali 04.12.2019 12:59
    Bu nedir ki bu de bu moda önce iftira at sonra özür dile iyi valla ne güzel dunya
  • Ahmet 04.12.2019 11:39
    Buda moda özür dilerim. Yapmada özürde dileme.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek