Miha Zajc'a İtalya'dan talip!

Fenerbahçe'nin takımdan göndermek istediği Miha Zajc'in adı İtalya Serie A ekibi Genoa ile anılıyor.

Miha Zajc'a İtalya'dan talip!
Miha Zajc'a İtalya'dan talip!
GİRİŞ 02.12.2019 16:26 GÜNCELLEME 02.12.2019 16:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye transfer olan Miha Zajc'in bu sezon pek forma şansı bulamamasının ardından adı daha önce oynadığı İtalya Ligi'nde tekrardan anılıyor.

 

 

İtalyan medyası daha önce Empoli'de forma giyen 25 yaşındaki on numaranın bu sefer de İtalyan kulüplerinden Genoa'ya transfer olacağını iddia etti. Sarı lacivertlilerin bu transferden 6-7 milyon euro gelir beklediği kaydedildi.

Slovenyalı futbolcu bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 3 maçta skora katkı da bulunamadı.

 

 

MENAJERİNE KULÜP BUL DENMİŞTİ

Fenerbahçe, Sloven orta saha oyuncusunun gözden çıkarıldığını menajerine iletmişti. Sezon başında Rus kulüplerinin ilgilendiği Miha Zajc için tekliflere açık olunduğu mesajı gönderildi. 25 yaşındaki futbolcu, yaz aylarında takımda kalıp rekabete girmek istemişti. Ancak şans bulamayan Zajc da artık ayrılık seçeneğini ciddi anlamda düşünüyor.

YORUMLAR 5
  • Kerem 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence ali Koç biraz daha zorlarsa bu adamı 150_200 milyon dolara satar.ali Koç yönetimi gidince gorucez bu paralar nereden cikiOr
    Cevapla
  • koçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Oynatmadığın adamdan 6-7 milyon ha. Ordan buraya gelirde burdan oraya olmaz o iş. Olsada elmas transferi gibi çakma olur.
    Cevapla
  • Kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Elmas transferinin çakma olduğuna ilişkin en küçük bir delinin var mı senin? Utanmıyorsun değil mi iftira atmaya? Sorsam müslümanım dersin! Türk futbolu senin zihniyetine sahip insanlar yüzünden ilerlemiyor....
    Cevapla
  • Efe türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç başkan bu oyuncuyu gönderene kadar ersunu gönder daha iyi. Yoksa sezon sonu beraber gidersiniz. Bu futbolla ilk 5 bile zor.
    Cevapla
  • Enes 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncuyu göndermek saçmalık. En azından Tolga ciğerciden iyidir. Son olarak biraz vicdanın varsa Ersun hoca lütfen ama lütfen ferbahçeden git. Mümkünse bir daha stadın yanından bile geçme.
    Cevapla