Ali Palabayık'a görülmemiş tepki!

Kasımpaşalı Aytaç Kara, hakem Ali Palabıyık'ın Fenerbahçe lehine 2. penaltıyı vermesi sonrası topu hakeme vererek, "Al kullan hocam" dedi.

Ali Palabayık'a görülmemiş tepki!
Ali Palabayık'a görülmemiş tepki!
GİRİŞ 09.11.2019 00:48 GÜNCELLEME 09.11.2019 00:49
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 3-2 yenerek maç fazlasıyla lider oldu. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Fenerbahçe'nin Vedat Muriç ile penaltılardan attığı gollere Kasımpaşa, Abdul Rahman Khalili'yle cevap verdi ve sarı-lacivertliler soyunma odasına 2-1 önde gitti.

 

FENERBAHÇE MAÇ FAZLASIYLA LİDERLİĞE YÜKSELDİ

İlk yarının sonunda Karim Hafez'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Kasımpaşa, 56. dakikada Ben Youssef'le skora tekrar dengeyi getirdi: 2-2. Bu gole 3 dakika sonra Serdar Aziz'le cevap veren sarı-lacivertliler, Mauricio Isla'nın 72. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı ancak üstünlüğünü koruyup sahadan 3-2 galip ayrıldı. Puanını 20'ye çıkaran Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

TOPU ALİ PALABIYIK'A VERDİ

Maçın 45. dakikasında Kasımpaşa forması giyen Aytaç Kara, Ali Palabıyık'ın Fenerbahçe'ye 2. kez penaltı vermesi sonrası çok sinirlendi. Deneyimli oyuncu topu hakeme vererek, "Al kullan hocam" dedi. Palabıyık da bu tepki sonrası Aytaç'a sarı kart gösterdi. Bu anlar, sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.
 

YORUMLAR 22
  • Memoral 4 yıl önce Şikayet Et
    3 büyükleri tüm maçlarını yabancı hakem yönetsin
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara penaltı değil diyen varsa, penaltıları kaldırsınlar, daha nasıl penaltı olabilirdi.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynı senaryoların devamı. rekabetsiz ve adaletsiz bir REZİL ligin rezil şampiyonları. peki sonra . sonra sı şu ; daha bu hafta avrupa da büyük denilen takımların rezil sonuçları. rezalet skorlar !!!! 6-0 mı istersin , 3- 1 mi istersin . geçen sene zoraki şampiyon YAPTIRILAN takımı gördünüz. şimdi de feneri şampiyon yaparlar. O da 6 yer gelir önümüzde ki yıl.
    Cevapla
  • Berat44 4 yıl önce Şikayet Et
    Yavrum maçı izledinmi
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Kirmizi kart direk
    Cevapla
  • muho 4 yıl önce Şikayet Et
    fb iki uyduruk penaltıyla kazanmış.Anlaşıldı bu sene gs zaten kötü onlar olmazsa fb olsun diğer takımlar figüran.
    Cevapla
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Maça baktınızmı ? Hakemin verdiği bütün kararlar doğruydu taraflı yorum yapmayın
    Cevapla
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Muho maçı izlemediğin belli. Maçtaki penaltıları ikisi de net. Hiç tartışmasız. Ayrıca o hareketi penaltı sebebiyle değil yaptığı faul sebebiyle gösterdi oyuncu. Ama tepkisinde haksızdı. İzlemediğiniz maç hakkında bari yorum yapmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle