Ersun Yanal: Ben bunu kabul edemem!

Ersun Yanal, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün oyunun hakimi biz değilsek bu kabul edilebilir bir durum değil" dedi.

Ersun Yanal: Ben bunu kabul edemem!
Ersun Yanal: Ben bunu kabul edemem!
GİRİŞ 08.11.2019 23:18 GÜNCELLEME 08.11.2019 23:18
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kasımpaşa'yı 3-2 yendikleri maçın ardından oynadıkları futbolun iyi olmadığını, bu oyunun taraftarı mutlu etmeye yetmeyeceğini söylerken, durumu düzelteceklerini belirtti.

Ersun Yanal karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Başkanımızdan en genç oyuncumuza kadar bir şeyleri değiştirmek için uğraşıyoruz. Bugünkü oyun, çok iyi oynayıp, 3 puan alamadığımız oyunların tedirginliğinden doğmuştur. Kazanmanın ötesinde, Fenerbahçe'nin oynaması gereken oyunu, ve güveni kendimizde bulmalıyız." dedi.

"KABUL EDİLEBİLİR BİR DURUM DEĞİL"

Oyunla ilgili sözlerine devam eden Ersun Yanal "Bugün oyunun hakimi biz değilsek bu kabul edilebilir bir durum değil. Ben de bunu kabul edemem. Fenerbahçe bugün kazanmıştır ama oynaması gereken oyunu oynamamız gerekir. Taraftar da bizden onu bekliyor. Fenerbahçe kazanmıştır ama kazanmanın ötesinde oynaması gereken oyunu her zaman oynamalıyız. İyi oyunları tekrarlamalıyız. Bunu yapabilen bir takım olduğumuza göre bunu devam ettirmeliyiz. Taraftarı mutlu edecek oyunu oynayacağız." diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 10
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    devre arası ersun hoca yerine erol bulut yada sergen yalçın gelmelidir. süper kadro oluşturuldu daha takım kurmasını bilmiyor ersun hoca.bu kadroyla başka hocalar mağlubiyet almazdı kesinlikle.değişiklikleri bile yapamıyor. gol üretilemeyince 2. devrede 3 oyuncu birden değiştirip baskılı ataklarla göbekten kısapas verkaçlarla goller üretilir.rami ve alper kesinlikle oynatılmamalı çok hatalı oynuyorlar. acilen gönderilmeli yada kiralık gönderilmeli.
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun çık hakem hakkında konuş lehinize olunca sus hakkıyla olunca ona buna saldırın şimdi fff yi göreve çağırın
    Cevapla
  • salih 4 yıl önce Şikayet Et
    fb nin en büyük rakibi ersun yanaldır.bu adamdan fayda gelmez.ali koç zaten istemeye istemeye aldı.keşke erol bulut gelse
    Cevapla
  • Bence 4 yıl önce Şikayet Et
    Devre arasında bırak takımı başkası çalıştırsın Hocam. Senin Fenerbahçe devrin kapanmış. Sen eskiden sana yapılan haksızlık zamanında kalmışsın ama derenin altından çok sular aktı. Yazık hocam bir hafta da oynatılan oyundan zevk alalım ayıp ya
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Yanal : Jailsonu defansda değil Tolga ciğercinin yerinde orta sahada oynat maçı rakip ceza alanına yık! Kesin galip gelirsin Oyunda hoşuna gider :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle