Ersun Yanal: Ligin başlamasını iple çekiyorum!

Fenerbahçe'nin bu sezon şampiyon olacağını söyleyen başarılı teknik adam Ersun Yanal, oyuncularına "Bu takımı olması gereken yere, zirveye taşıyacağız" dedi.

Ersun Yanal: Ligin başlamasını iple çekiyorum!
Ersun Yanal: Ligin başlamasını iple çekiyorum!
GİRİŞ 15.07.2019 11:12 GÜNCELLEME 15.07.2019 11:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri iddialı açıklamalarıyla dikkat çeken teknik direktör Ersun Yanal flaş transferlerden sonra sesini iyice yükseltti.

Oyuncu kalitesinin yükseldiğini, yeni takviyelerle daha da güçleneceklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, Topuk Yaylası kampından da memnun kaldı. Takımdaki havanın oldukça iyi olduğunu söyleyen Yanal, Boluspor maçı sonrası oyuncularına yaptığı konuşmada "Hepiniz burada çok iyi çalıştınız. Bazı arkadaşlar izinli olduğu takıma geç katıldı. Bundan sonrasındaki çalışmalarımız daha yoğun ve oyun felsefesini yerleştirmeye yönelik olacak" diye konuştu.

LİGİ İPLE ÇEKİYORUM

Fenerbahçe'nin yerinin her zaman zirve olması gerektiğini söyleyen Ersun Hoca "Fenerbahçe'nin eski başarılı günlerine dönmesi için hep beraber elimizden geleni yapacağız. Bu takımı olması gereken yere yani zirveye taşıyacağız" ifadesinde bulundu. 

Şampiyonluk iddiasını tekrarlayan Yanal "Fenerbahçe taraftarının beklediği savaşan, saldıran takım sahada olacak. Bize güvenenleri hayal kırıklığına uğratmayacağız" diye konuştu. 

Sadece yönetimin değil bütün camianın kendilerinden başarı beklediğini hatırlatan Yanal "İnanın en az sizin kadar heyecanlıyım. Ligin başlamasını iple çekiyorum" dedi.

AÇIK KAPATIYORLAR

Topuk Yaylası'ndaki ilk etap hazırlık kampını tamamlayan Fenerbahçe'de Boluspor maçında forma giymeyen Garry Rodrigues, Emre Belözoğlu, Vedat Muriç, Elif Elmas, Miha Zajc, Hasan Ali Kaldırım, Max Kruse ve Frey dün Samandıra'da idman yaptı.

YORUMLAR 7
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    fazla iple cekme bakalim sonra o ipe dolanir kaliriz erso bey
    Cevapla
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    yine görüyoruz ki fb haberine diğerleri saldırmıs :) çok büyüğüz be :))
    Cevapla
  • sallamak bedava 4 yıl önce Şikayet Et
    misafir
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    hikayesin. alt yapıdan bir tane futbolcu oynat da hocalığını görelim. hep hazır futbolcu aldırarak 650 milyon avro borç 1 milyara çıkar. rus milli takımında ön liberoda başarılı olan neustdatder i değerlendiremeyip kaç tane orta saha transferi yaptın. sana güvenmiyorum yine hüsran olursa şaşırmam.
    Cevapla
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    yusuf abdulkadir ömür abdulkadir parmak kalede uğurcan bunları kim parlattı daha öncesine gidelim caner erkin selçuk inan arda turan ? peki ya bunları ? şuan 20 m euro istediğimiz eljif elmas en çok kimin zamanında oynamaya başladı ? haa borca gelince şuana kadar yapılan 8 transferde sadece 5m euro harcadı bonservise.. bilen konusur tamamda bilmeyen neden konusur ????
    Cevapla
  • yy888 4 yıl önce Şikayet Et
    bizde ipls çekiyoruz :) komik adam
    Cevapla
  • Kamyoncu 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet ikinci ligde olsaydı fenev sampiyon olabilirdi ama süper ligde asla dostum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle