Salih Uçan Fenerbahçe'ye veda etti!

Fenerbahçe'den İtalya'nın Empoli takımına satın alma opsiyonuyla gönderilen ancak opsiyon kullanılmayınca ve Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erince serbest kalan Salih Uçan, Sarı-lacivertli kulübe bir veda mesajı yayımladı.

Salih Uçan Fenerbahçe'ye veda etti!
Salih Uçan Fenerbahçe'ye veda etti!
GİRİŞ 08.06.2019 16:15 GÜNCELLEME 08.06.2019 16:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Salih Uçan, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de yaşadıklarının hafızasından asla silinmeyeceğini belirterek, "Henüz 18 yaşında Fenerbahçe formasını giymenin gururunu yaşadım. Geldiğim ilk sezondaki UEFA Avrupa Ligi yarı finali, bir sezon sonraki lig ve kupa şampiyonluğu benim için harika deneyimlerdi. Burada yaşadığım güzel günler, başarılar, biriktirdiğim iyi anılar, arkadaşlıklar hafızamdan asla silinmeyecek." ifadelerini kullandı. 

 

 

Sarı-lacivertli taraftarlara da teşekkür eden 25 yaşındaki futbolcu, "Sevgili Fenerbahçe taraftarları, geldiğim ilk günden beri bana destek oldunuz. Sizler için mücadele etme imkanı bulduğum her dakika benim için çok önemliydi. Bugüne kadar bana yardımcı olan hocalarıma, başkanlarıma ve yöneticilerime çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 8
  • Yol ver gitsin 4 yıl önce Şikayet Et
    Okadar çok şans verildiki sen kıymetini bilmedin sana verilen kıymet Merih Demirala verilmedi bu vedada galatasaraya gidecen galiba onun vedasii.
    Cevapla
  • uctu uctu kus uctu 4 yıl önce Şikayet Et
    sen kimsin . bir daha asla fb kulubune 50 km fazla yaklasma
    Cevapla
  • qwertz 4 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında Beşiktaş da seni istedi ama sen Fener'e gittin ve kendi ipini çektin. Beşiktaş'a gelseydin Şenol Güneş'in parlattığı bir yıldız olarak anılacaktın Dorukhan gibi. Görünen o ki Berke ve Barış'ı bekleyen sonuda seninki gibi olacak maalessef.
    Cevapla
  • qwertz 4 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi karıştırsam ne farkedecek? Fener'de kaybettiği 5 yıl yerine çok olsa Beşiktaş'ta 2 yıl kaybederdi. Üslubuna da dikkat et. Ne demek "Şaka mısın birader?" filan?
    Cevapla
  • Körfez 4 yıl önce Şikayet Et
    Şakamısın bilader, salih bize 2014 yılında geldi, o zaman şenol güneş mi vardı bjk da :)
    Cevapla
  • xyztyz13 4 yıl önce Şikayet Et
    yine fb yönetimi ve yine yanlış bir karar. neden adamı getirmiyorsun. hadi bu sene oynatamyı düşünmüyorsun sözleşme yap kirala başka bir yere. çünkü ileride pişman olacaksınız. örnek merih
    Cevapla
  • cennes 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun ozan gibi kiymetini bilemediler
    Cevapla
  • Vuslat 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece fenerdemi oynadi.kac takima kiralandi fıs cikti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle