F.Bahçe'nin gözdesi için şaşırtan yorum!

Fenerbahçe'nin transferde ilgilendiği isimlerden biri olan Joaozinho için Rusya'da yaşayan menajer Malik Arutiunov'dan dikkat çeken bir değerlendirme geldi.

F.Bahçe'nin gözdesi için şaşırtan yorum!
F.Bahçe'nin gözdesi için şaşırtan yorum!
GİRİŞ 18.05.2019 09:54 GÜNCELLEME 18.05.2019 09:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ederken gündeme gelen isimlerden biri de Dinamo Moskova forması giyen Joaozinho oldu.

 

 

Brezilyalı futbolcuyu kadrosuna katmak istediği iddia edilen sarı lacivertlilerin, sezon sonunda girişimlerde bulunacağı öne sürülmüştü. Joaozinho ile ilgili Rusya'da yaşayan menajer Malik Arutiunov, değerlendirmelerde bulundu.

Dinamo Moskova ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı futbolcunun sol kanatta etkili bir isim olsa da Fenerbahçe'de Valbuena'nın yerini dolduramayacak bir isim olduğunu belirten Arutiunov, "Joaozinho sol kanatta iyi bir futbolcu. Tecrübesi de var. En iyi zamanlarını Krasnodar takımında geçti. Süper Lig'de ve Fenerbahçe'de de oynar ama fark yaratan oyuncu olmaz. Valbuena'nın yerini doldurmak için daha iyi futbolcu alınması gerekiyor." dedi.

 

 

Kariyerine ülkesi Brezilya'da Portuguesa takımında başlayan Joaozinho, 2007 yılında Levski Sofia'ya transfer oldu. Burada 4 yıl forma giyen oyuncu 2011 yılında Krasnodar'a geçti. Tam 7 yıl boyunca Krasnodar'da forma giyen Joaozinho, 2018 yılında bonservis bedeli ödenmeden Dinamo Moskova'ya transfer oldu. Bu sezon 28 lig maçında forma giyen Joaozinho, 3 gol ve 8 asistlik performans sergiledi. 

KAYNAK: FUTBOLARENA
YORUMLAR 1
  • alp-eren 4 yıl önce Şikayet Et
    30 yas uzeri futbolcu mu alinir artik yapmayın bu paralara yazik etmeyin alt yapı yok turk futbolunun ahlâkî yok satılmalı artik kulupler yurtdışı zenginlerine ozellesecekse futbol özelleşme li
    Cevapla