İspanya'da gündem Berke Özer!

Sezon başında Altınordu'dan Fenerbahçe'ye transfer olan genç kaleci Berke Özer için çıkan Atletico Madrid iddialarının ardından İspanya'dan yeni bir haber geldi.

İspanya'da gündem Berke Özer!
İspanya'da gündem Berke Özer!
GİRİŞ 20.03.2019 19:01 GÜNCELLEME 20.03.2019 20:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mundo Deportivo'da yer alan haberde; Berke için "Yeni Jan Oblak ya da Courtois olabilir" ifadelerine yer verilirken, Atletico Madridli yetkililerin Berke'yi, Altınordu ve Milli Takımların altyapılarından bu yana takip ettiği aktarıldı.

 

 

Kırmızı-beyazlı yetkililerin Berke için uzun süredir rapor hazırladığı ve oyuncuyu çok iyi tanıdığı da belirtilirken, UEFA Gençlik Ligi'ndeki performansından oldukça etkilenildiği söylendi.

"MODERN BİR KALECİ"

 

 

Çok sayıda üst düzey Avrupa kulübünün Berke'nin radarında olduğunu okuyucularına aktaran İspanyollar, Atletico Madrid için "Modern kaleci profili, 1.91 boyunda ve kanat açıklıkları açısından Oblak ve Courtios ile benzerlik taşıyor" yorumunda bulundu.

BARCELONA VE CİTY'İN RADARINDA

Öte yandan Berke için sadece Atletico Madrid'in devrede olmadığı belirtilen haberde, Barcelona ve Manchester City'in de oyuncuyu izlediği okuyuculara duyuruldu. (Sporx)

YORUMLAR 5
  • alik 5 yıl önce Şikayet Et
    berke özer ülkemizin en iyi kalecilerinden avrupadan teklifler olmasına rağmen altınordu başkanı fb ye verdi bu önemli bir olaydır.oynat kazan.
    Cevapla
  • kemal54 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu Ersun Yanal.. BU sene hiç bir iddian kalmadı.. Koy kaleye şu Berke'yi.. Çocuk oynasın, önümüzdeki sene de direk oynat.. TS'nin kalecisi, Bursa'nın kalecisi.. Artık güvenin şu gençlere... Volkan da jübilesini yapsın, otursun kenarda..
    Cevapla
  • ali kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    adam kendi takımında oynayamıyor. demek ki ya biz ya onlar futboldan anlamıyor
    Cevapla
  • ali kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    tamam iste demek ki biz anlamiyoruz. zaten turk futbolu olarak tablo ortada
    Cevapla
  • fb li 5 yıl önce Şikayet Et
    ali kemal adam kendi takımında oynayamıyor değil oynatılmıyor elin ispanyolu ingilizi oralardan görüyor biz burnumuzun ucundaki değerleri göremiyoruz çünkü onlar gençlere güveniyor bizde oyuncu 25 yaşına kadar kenç diye anılıyor biz 38 yaşında volkandan medet umuyoz onlar 19 yaşındaki oyunculardan aramızdaki fark bu
    Cevapla