Yanal: Bizden iyi olmayan takıma elendik!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, UEFA Avrupa Ligi'nde Zenit'e 3-1 mağlup olarak elendikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 21.02.2019 23:46 GÜNCELLEME 22.02.2019 08:28
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İyi oynadıklarını ancak sonuç alamadıklarını söyleyen Yanal, "Sonucu aslında ilk yarıda aldık, oyunun kontrolü de bize geçti. %60 top bizdeydi ama etkinliğimizin ne derecede pozisyona dönüşeceği önemliydi. Rakibin direncini de kırmıştık ama maalesef çıkarken top kaybı. Biz doğru yoldayız mücadele etmek ve oynamak adına ama bunu sonuçla birleştirmekte zorlanıyoruz. Kıracağız, bu kırılacak. Bu tur bizim elimizde ve kontrolümüzdeydi, maalesef bu olmadı" ifadelerini kullandı.

"ZENIT BİZİ GEÇEBİLECEK KADAR İYİ DEĞİLDİ"

Zenit'ten daha iyi oynadıklarını vurgulayan deneyimli hoca, "Artık ligde oynayacağımız oyuna iyi konsantre olmak ve oyuncularımızı iyi belirlemek zorundayız. Birçok oyuncumuzun performansa adapte ve konsantre olması gerekiyor. Rakibimiz bizden iyi değildi, bizi geçebilecek kadar iyi değildi. Bizden iyi olmadıkları kesin. Bizden iyi olmayan bir takıma elendiğimiz için, bizden iyi mücadele etmeyen bir takıma elendiğimiz için üzüyor. Yapacak bir şey yok. Önümüzde önemli bir derbi var, sezonu olabilecek en üst sırada tamamlamalıyız" dedi.

 

 

YORUMLAR 23
  • SERDAR 5 yıl önce Şikayet Et
    yoruma bak bizden iyi olmayan takıma elendik elenmeseydin o zaman iyiysen takım olarak demekki sen kötüsün
    Cevapla
  • Dada 5 yıl önce Şikayet Et
    Demekki iyi değilmiş birde iyi olsa vay halimize
    Cevapla
  • alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    fb yi çalıştıran antrenörler değişmeli. hiç sut çalışmamışlar. şut atmazsan nasıl gol atacan. alper, ayev,,slimani daha topa vuramıyor top auta gidiyor.40 tane şut çek biri mutlaka filelerde. ama sert isabetli dikine şut atan yok defansta atak ölüyor.şut atacak ekici,valbuena,zac oynamadı. bunları oynatmayan kaybeder.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    utanmaza bak ya mac gidiyor zenitte bişey yok adam galip gibi top ceviriyo fener de hiç iş yok yazıklar olsun mehmet topalın yaptığı hatayı mahalle futbolcusu yapmaz ya yazıklar olsun...
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet senin takım kadron oyuncu kaliten daha iyi ama elendin!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle