Ersun Yanal: Korkarsanız sadece seyredersiniz

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, kulüp dergisine açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal: Korkarsanız sadece seyredersiniz
Ersun Yanal: Korkarsanız sadece seyredersiniz
GİRİŞ 10.01.2019 14:13 GÜNCELLEME 10.01.2019 14:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, kulüp dergisine açıklamalarda bulundu. Yanal, sezonun ikinci yarısında çok daha iyi bir Fenerbahçe izleteceklerini söyledi.

"KORKARSANIZ SADECE SEYREDERSİNİZ"

Ersun Yanal'ın açıklamalarının önemli bir bölümü şu şekilde:

"Fenerbahçe'nin yapabilecekleri reaksiyon vermenin de ötesindedir.Mücadele ve kazanmak Fenerbahçe'nin karakteridir. Sahada mutlu olan bir takım izleyeceğiz hep birlikte. Büyük Fenerbahçe taraftarı şunu bilsin ki, biz onların ne istediğini çok iyi biliyoruz ve ligin ikinci yarısında tüm istedikleri olacak. Benim en büyük hedefim Fenerbahçe taraftarının bize gösterdiği sevginin karşılığını vermek. Korkmayan bir futbol takımı oluşturmak istiyorum. Çünkü korkarsanız sadece seyredersiniz. 'İnan Fenerbahçe' dedik. İnanıp yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Taraftarımız da bize inansın ve bizim yanımızda olsun."

YORUMLAR 8
  • OF'lu 5 yıl önce Şikayet Et
    az kaldı bakcaz
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    fb taraftarı ersuna çok güveniyorlar,ama çok yanılıyorlar ,ersun takım kurup şampiyon yapamaz o kapasite yok,zaten coco da diğeride kalsa idi en az 5 veya 6 olacaktı, ersunu şişirdiler oda kendini birşey sandı bir bilen gibi köşe laflar etmeye başladı,ali koça sahip çıkın gerçek taraftarlık kulübe yani başkana sahip çıkmaktır,bir hocayı kulübün üstüne çıkarmayın örnek ise gs terim başkan ,başkanda yırtınıyor terimin yanlışlarını düzeltmeye....
    Cevapla
  • 49MUŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Ersun hoca sen aykut hocanın mirasını yedin herkes seni fb yi şampıyon yapan hoca olarak anıyor, ama bu gellişin seni öyle bir gönderecekki bir daha senin ismin fb de anılmayacak, bunu ali koçta iyi biliyor ali koça kalsaydı seni getirmezdi ama her başarısızlıkta taraftar seni isteyeceginden mecburen seni getirdi, bir yandanda iyi oldu çünkü senden kurtulmanın başka yolu yoktu.burya yazıyorum bunu laf olsun diye yazmadım, herkes en kıssa zamanda görecek, saygılar.
    Cevapla
  • cengo 5 yıl önce Şikayet Et
    ulan buda kendini antrenör sanıyor
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi Ersun hadiiii.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle