Fenerbahçe Talisca'yı resmen istedi!

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın eski yıldızı Talisca'yı Guangzhou Evergrande'den kiralamak istiyor. İlk görüşmelerde Çin ekibinden olumsuz yanıt alan sarı-lacivertli takımın devre arasında bu transferi gerçekleştirmesi zor görünüyor.

Fenerbahçe Talisca'yı resmen istedi!
Fenerbahçe Talisca'yı resmen istedi!
GİRİŞ 03.01.2019 10:26 GÜNCELLEME 03.01.2019 10:26
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış


Devre arasında kadrosuna yıldız bir ismi katarak taraftarlarını sevindirmek isteyen Fenerbahçe, Beşiktaş ile Türkiye'de olağanüstü bir performans gösteren Talisca'nın peşine düştü.

Guangzhou Evergrande'nin Benfica'dan aldığı Brezilyalı yıldız için kulübüyle yapılan ilk görüşmelerde olumlu sonuç çıkmadı. Sarı-lacivertli takım, oyuncunun kiralanması için görüşmelerini sürdürüyor ancak transferin gerçekleşmesi zor görünüyor.

Fenerbahçe'nin çok istediği oyuncu için devre arasında sonuç alamaması halinde sezon sonunda tekrar Çin kulübünün kapısını çalacağı belirtildi.

Talisca, Çin'de sona eren sezonda 18 maçta forma giyerken 16 gol attı ve 8 asist yaptı.

YORUMLAR 14
  • antrenör 5 yıl önce Şikayet Et
    talisca paragöz parayı gördümü her yere gider. çekemeyenler gelmez gitmez vb. uyduruk nasıl da mantıksız yazmışlar. futboldan anlamıyorsan ne işin var burada.
    Cevapla
  • Kayısı kentli 5 yıl önce Şikayet Et
    Talisca parayı seviyor fenevin gücü yetmez almaya
    Cevapla
  • siyah beyaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Havada bulut fb taliscayı unut
    Cevapla
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    fb küme düşmez.faha önünde 2 . dönem var. her maçta berabere kalsa bile ligde kalıyor. küme düşer diyenler futboldan anlamıyan biraz hasit biraz çekemeyen biraz başarısız olmasından zek alan kişiler.hasitlik ruhlarında var içine işlemiş ki ne dediğini bilmiyorlar kafadan atıyorlar.
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    :D:SAD:SAD:A:D fenermi alacak güldürme beni talisca kümeye düşme potasında olan takıma gitmez ve para için çine gitti liverpool ve manuyu reddetti diğer takımlarda var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle