Aykut Kocaman isyan bayrağını açtı!

Aykut Kocaman, Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un yaptığı açıklamalar sonrası yakın çevresine dert yandı.

Aykut Kocaman isyan bayrağını açtı!
Aykut Kocaman isyan bayrağını açtı!
GİRİŞ 12.10.2018 10:03 GÜNCELLEME 12.10.2018 10:03
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Başkan Ali Koç'un yaptığı açıklamalar sonrası tüm gözler Aykut Kocaman'a çevrildi.

Londra'da olan ve cumartesi günü bir açıklama yapması beklenen Kocaman'ın yakın çevresine dert yandığı ve çok çarpıcı ifadeler kullandığı öğrenildi.

İste o sözler: "Ekibimle mesleki gelişim için zaman zaman bilgi alışverişinde bulunuruz. Bunlar, istatistiki bilgiler ve tüm dünyada gelişen antrenman teknikleri üzerinedir.

Hatta son Dünya Kupası sırasında takımlarla ilgili de bana data desteği verdiler. Ayrılırken, bir önceki sezonun takım ve futbolcularla ilgili tüm raporların yer aldığı bire bir çalışmamı gittim ellerimle Cocu'ya teslim ettim. Ayrıca Comolli'yle de ayrılığım öncesi görüştüm ve klasörlerce bilgi ve analiz bıraktım. Zaten kendisi de daha sonra bu analizlerin çok değerli olduğunu açıklayıp teşekkür etti. Ben Fenerbahçe'nin gizli bilgilerini ne yapayım? Bugüne kadar birçok şeyle itham edildim... Bana bir hain demedikleri kalmıştı. Sonunda onu da dediler..."

YORUMLAR 27
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz 3 Temmuz'da gördük kimin gönülden Fenerbahçeli olduğunu...
    Cevapla
  • Ruhi 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut gibi hocayı bulamaz Fener. Onun bunun ahını alıp alıp sürünüyorlar. Aykutu hep yarım yamalak getirdiler. Cocu ya yaptığınızı türk hocalara yapmadınız be! Zco ve Aykut dışında Fener gün yüzü görmedi
    Cevapla
  • pusula 5 yıl önce Şikayet Et
    bence tam dedikleri gibisin. futbolu kirletenlerden birisin.
    Cevapla
  • Haydoo 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş bi git başka takımla anlaş artık. Bırak Fenerin peşini yahu. En koyu Aykut taraftarına bile soruyorum: Aykut Fenerin başında kaldığı 5.5 yılda iyi oynayıp kazandığı beş maç var mı? Cevap yok! Yeter artık git yahu!
    Cevapla
  • Ali şen 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ilk değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle