Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Salih kararı!

Finansal Fair Play kuralları gereği Fenerbahçe'nin Slimani ile yeni gelecek stoperi bir sonraki turda UEFA'ya bildirmesi için oyuncu satması şart. Sarı-Lacivertliler bu nedenle Ozan Tufan ve Salih Uçan'ı gözden çıkarttı.

Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Salih kararı!
Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Salih kararı!
GİRİŞ 14.08.2018 11:52 GÜNCELLEME 14.08.2018 11:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sarı-Lacivertliler'de tüm camianın gözü bu akşam oynanacak Benfica mücadelesinde. Sportif direktör Damien Comolli ise dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe, Finansal Fair Play anlaşması gereğince transferde sadece oyuncu satışından elde ettiği geliri kullanabiliyor.

Fernandao'nun satışından kazanılan para sayesinde Andre Ayew ve Barış Alıcı, UEFA listesine bildirildi. Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu dışarıda kaldı. Son olarak İslam Slimani'yi kadrosuna katan Kanarya'nın Cezayirli yıldızı listeye eklemesi için satış yapması şart. Üstelik bir de stoper transferi bekleniyor. Fenerbahçe'nin gözden çıkarttığı isimlerin Ozan Tufan ve Salih Uçan olduğu kaydedildi.

Bu ikili, forma rekabetinde Mehmet Topal, Josef, Eljif Elmas ve Mehmet Ekici'nin gerisinde kaldı. Ozan için İspanyol takımlarının devrede olduğu öğrenildi.

Salih için ise İtalya'dan teklif bekleniyor. Comolli, bu ikiliden 5 milyon Euro'luk gelir elde etmenin hayalini kuruyor.

YORUMLAR 7
  • AHMET 5 yıl önce Şikayet Et
    Tek Ozan ve Salih mi Alper,Hasan Ali Kaldırım, Neustter ve,Şener bu takımda oynayacak sporcu değiller. Mehmet Topal artık bırakmış Bir Tuncay Şanlı gibi bir Rıdvan gibi futbolcu alamadılar sıradan futbolcular. Bunlardan büyük başarı gelmez
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    bence gulıano da gönderilmeli
    Cevapla
  • Adiga81 5 yıl önce Şikayet Et
    Ozandan birşey olmaz ama salih takımda kalmalı.
    Cevapla
  • DOMBİLİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam ülkemizin en büyük kulüplerinden birine transfer olmuş, A milli takıma yükselmiş ama fısss. Çalışmak, çalışmak, çalışmak. En büyük eksiğimiz. Adam dombili olmuş. Yazık valla yazık. Senin teptiğin bu fırsatların milyarda biri için gecesini gündüzüne katanlar var.
    Cevapla
  • melih 5 yıl önce Şikayet Et
    satmak evet istersin yönetim ama bu kadar pıyasasını işe yaramaz diiyerek düşürüp satamazsın bunları ancak kıralık verebilirsin oda bir ihtimal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle