BBC duyurdu! Diego Costa Fenerbahçe ile...

İngiliz yayın organı BBC, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Diego Costa ile ilgili sıcak gelişmeyi okuyucularıyla paylaştı.

BBC duyurdu! Diego Costa Fenerbahçe ile...
BBC duyurdu! Diego Costa Fenerbahçe ile...
GİRİŞ 08.09.2017 10:05 GÜNCELLEME 08.09.2017 10:47

BBC, Türkiye'de transfer tahtasının kapanmasına saatler kala Fenerbahçe'nin Diego Costa'yı kadrosuna katabilmek adına yoğun bir çaba harcadığını ve kiralık formülü üzerinde görüşmelerin sürdüğünü yazdı.

Görüşmelerin çok olumlu olmasa da devam ettiğini iddia eden İngilizler, oyuncunun ocak ayında Atletico Madrid'e gidebileceğini belirtti ve Fenerbahçe'nin bu zaman zarfına kadar oyuncuyu transfer etme girişiminin hali hazırda bulunduğunu ifade etti.

KOCAMAN 'YAKINDIK' DEMİŞTİ...

Aykut Kocaman da Diego Costa’nın transferiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Kocaman, “Costa’nın transferi çok yakındı. Fakat sonra sonuç olarak olumsuz oldu. Transferde artık son gün. Son hamleler için bütün takımlar açısından transfer yapılabilir bir durum. 2-3 oyuncuyla temastayız. Son bir hamle ihtimalimiz yüksek. Ofansif bir oyuncu ya da kenar oyuncusu transferi olabilir. Üç oyuncudan birini alacağız. Forvete de bir takviye olabilir. Kenar için de görüşme var ama orta sahada iki yönlü bir isme de ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Transfer döneminde 'Come to Beşiktaş' sloganıyla Siyah-Beyazlı ekibin gündeminde de yer alan yıldız golcünün durumu bugün netleşecek.

Chelsea'nin İtalyan çalıştırıcısı Conte, Diego Costa'yı sürpriz bir kararla kadroda düşünmediğini açıklamıştı.