Diego Costa bombası! Menajeri İstanbul'a geldi

Fenerbahçe Yönetimi, İstanbul'a gelen Diego Costa’nın menajeri Ricardo Cardoso’ya 1 yıllık kiralama teklifinde bulundu.

Diego Costa bombası! Menajeri İstanbul'a geldi
Diego Costa bombası! Menajeri İstanbul'a geldi
GİRİŞ 07.09.2017 09:36 GÜNCELLEME 07.09.2017 09:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Robin van Persie’nin bitmek bilmeyen sakatlıkları yüzünden Roberto Soldado’nun ardından forvet hattına bir takviye daha yapmaya çalışan Fenerbahçe sürpriz bir hamlede bulunarak, Chelsea’nin dünyaca ünlü golcüsü Diego Costa ile pazarlık masasına oturdu.

MENAJERİ ÜÇ GÜNDÜR İSTANBUL'DA

Vardar’a elenerek UEFA Avrupa Ligi defterini çok erken kapatan ve Süper Lig’in ilk 3 haftasında 4 puan kaybeden sarı-lacivertliler, 28 yaşındaki İspanyol golcünün menajeriyle İstanbul’da bir araya geldi. Diego Costa’nın menajeri Ricardo Cardoso’nun üç gündür İstanbul’da bulunduğu ve transfer görüşmelerinin devam ettiği belirlendi.

CHELSEA KİRALIK TEKLİFİNE OLUMLU BAKIYOR

Chelsea Menajeri Antonio Conte ile yaşadığı ciddi sorunlar nedeniyle kesin olarak İngiliz ekibinden ayrılma kararı alan Costa’nın ise Brezilya’da olduğu öğrenildi. Fenerbahçeli yöneticilerin, bonservis bedeli 45 milyon euro olan tecrübeli forvet için Ricardo Cardoso’ya 1 yıllık kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi. Chelsea’nin 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Diego Costa’yı birinci planda bonservisiyle birlikte satmak istediği ancak Fenerbahçe’nin kiralama teklifine de olumlu yaklaştığı ifade edildi.

COSTA TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Sarı-lacivertliler ile dünyaca ünlü golcünün menajeri arasındaki görüşmelerde maddi konularda henüz anlaşma sağlanamadığı aktarıldı. Eski kulübü Atletico Madrid’e dönmek istediği bilinen ancak İspanyol ekibinin transfer yasağı nedeniyle Ocak ayını beklemek zorunda olan Costa’nın maddi konularda anlaşılması halinde 1 yıl kiralık olarak Fenerbahçe forması giymeye sıcak baktığı vurgulandı.

TEKLİF 5 MİLYON EURO

Sarı-lacivertli yönetimin, İspanyol golcüye yıllık 5 milyon euro civarında bir teklif yaptığı ve görüşmelerin bugün de devam edeceği aktarıldı.

YORUMLAR 2
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    madem golcu alacaktiniz bunu uefa dan elenmeden once yapsaydiniz. parasini ordan cikarirdiniz.. ayrica 5 milyonu Alt yapiya tatirin 5 tane forvet cikarirsiniz
    Cevapla
  • naniiii 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaraylı olarak bu adamın Türkiye ligine gelmesine Çok sevinirim gerçekten 10 numara bir futbolcu böyle futbolcular sayesinde ligimizin kalitesi artacaktır
    Cevapla