F.Bahçe'nin peşini bırakmıyor! UEFA'ya gitti

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, kendisine baskı yapıldığını iddia ederek UEFA'ya başvurdu ve tazminat talep etti.

F.Bahçe'nin peşini bırakmıyor! UEFA'ya gitti
F.Bahçe'nin peşini bırakmıyor! UEFA'ya gitti
GİRİŞ 26.06.2017 13:16 GÜNCELLEME 26.06.2017 13:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin geçen sezonun başında Monaco’ya takılıp Şampiyonlar Ligi biletini alamamasının ardından kulüple yolları ayrılan Vitor Pereira sarı-lacivertlilerin başını bir hayli ağrıtacak gibi. 1 sezon daha mukavelesi olmasına rağmen gördüğü baskıdan dolayı F.Bahçe’den kopan Portekizli hoca ve teknik heyeti konuyu UEFA’ya taşıdı.
 
Şikayetçi oldukları konuları gerekçeleriyle sıralayan Pereira ve yardımcıları F.Bahçe’de yaşadıklarını şu sözlerle UEFA yetkililerine de anlattı:
 
‘TEDİRGİNDİK’
 
“Sözleşmemiz bulunmasına rağmen bizimle çalışmak istemediklerini söylediler. Buna karşın biz de sezon sonuna kadar kalmak istediğimizi ifade ederek tercihimin devam etme yönünde olduğunu ifade ettik. Ancak o kadar büyük bir baskı kurdular ki, çekip gitmek zorunda kaldık. Görev alanlarımız kısıtlandı. Teknik direktör olarak yetkilerim alındı ve psikoljik baskı uygulandı. Bu baskılar kimi zaman dozajını da aştı. Tedirgindik ve korktuk. Portekiz Konsolosluğu’na gidip durumu anlatıp bilgilendirdik. Sözleşmemden kalan paranın iadesini ve yardımcılarımın da alacaklarını istiyorum” sözleriyle F.Bahçe’de yaşadıklarını UEFA’ya anlattı.
 
Eski kulübünden toplamda 4.5 milyon Euro’luk bir tazminat talebinde bulunan Vitor Pereira, gidiş sürecinde yaşadıklarına ilişkin yazılı ve görsel medyada çıkan haberleri de kaynak gösterdi. (Vatan)

YORUMLAR 5
  • isviçreli 6 yıl önce Şikayet Et
    Mutlaka azize tokat atip tirmiklamistir.Adamda korkup kacmis.
    Cevapla
  • Gurbbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    aziz yildirim tokat yemezzz atar unutma isine gelmedimi kovar senin gibi fanatiklerde yorum yapar
    Cevapla
  • sıradan 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı,o çirkeflere dayanmak kolaymı.
    Cevapla
  • Öde aziz öde 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl olsa kulüpten çıkıyor para gelene gidene dagit parayi.ne hale düştü kulüp Kajeri satıp trasfer yapmaya çalışıyoruz.
    Cevapla
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    hakkıdır tazminat almak sözleşmesi devam ederken baski yaptılarsa ama. sanki parası bittide bu ola başvuruyor gibi geldi biraz da
    Cevapla