Fenerbahçe Stadı'nda şok görüntüler!

Fenerbahçe sahasında Osmanlıspor ile karşılaşırken yönetimi istifaya davet eden taraftarlar hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı!

GİRİŞ 06.03.2017 10:29 GÜNCELLEME 06.03.2017 16:49
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

Zirve yarışının uzağında kalan ve oynadığı futbolla taraftarlarını mutsuz eden Fenerbahçe’de tribünler de ikiye bölündü.

Osmanlıspor maçında taraftarların istifa seslerini yükseltmesinin ardından bir anda küfürler ve tehditler savuran kişiler ortaya çıktı. Tek tek tribünleri dolaşan bu kişiler istifa protestosu yapan taraftar gruplarını tek tek tespit edip yanlarına kadar gitti.

Taraftarlara "Sizin lideriniz kim?, bileti kimden aldınız?" şeklinde sorular soran bu şahıslar daha sonra tehditler savurarak stadı dolaşmaya devam etti.

İşte Kadıköy'deki son durumu gözler önüne seren o görüntüler!

YORUMLAR 46
  • Iman 7 yıl önce Şikayet Et
    Sadece bu olay için söylemiyorum.Güvenliğimiz için lütfen savcılar göreve.Sokaklardan ,araba parklarina,otubuslerden trenlere,parklardan ormanlara,dukanlardan işletmelere her taraf hırsız mafya yankesici kaynıyor.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    fenere de bu yakışır zaten
    Cevapla
  • Bay Başkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim İstifa !
    Cevapla
  • Real Yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Iste ALMANlik budur arkadaslar. Türklere her durumda yasak koyan, hakaret eden bu ecnebi almanlar; CIKARLARI oldugunda anasini babasini ile hice sayip seni kullanir. Ister Profesyonellik deyin ister Cikarcilik deyin ama TÜM ALMANLAR böyle.
    Cevapla
  • Berk 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen nereye yorum yaptığına bi bak önce.
    Cevapla
  • AZİİİİİZ 7 yıl önce Şikayet Et
    FB tapulu malın değil bu tehdit edditiğin insanlar fetöcüler seni içeri tıktığı vakit meydanlara çıkıp haykıran insanlar. kendini güçlü sanıyorssun. yanılıyorsun. o gücün FB nin gücüdür.. FB nin gölgesini kendin gölgen sanıp, beslemeleri insanalrın üstüne salma..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle