Fenerbahçe, Ziyech'i her an açıklayabilir!

Twente’de forma giyen Hakim Ziyech için yeniden pazarlığa başlayan Fenerbahçe yönetimi, yıldız oyuncunun işini bitirmeye çok yakın.

Fenerbahçe, Ziyech'i her an açıklayabilir!
Fenerbahçe, Ziyech'i her an açıklayabilir!
GİRİŞ 19.08.2016 10:43 GÜNCELLEME 19.08.2016 10:43

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine Dick Advocaat’ın getirilmesiyle birlikte hareketli saatler yaşanmaya başladı... Sarı-Lacivertliler’de yardımcılarıyla birlikte hemen kolları sıvayan Hollandalı teknik adam takıma yapılabilecek takviyeler konusunda yönetimle görüş alışverişinde bulunuyor. Grasshoppers maçı sonrasında da transfer yapılabileceğini belirten Advocaat; yönetim, başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının da uyarısıyla Hollanda’nın Twente takımında forma giyen Hakim Ziyech’e odaklanmış durumda... Mali açıdan çok zor durumda olan Twente Kulübü, Ziyech’i satmaya oldukça sıcak bakıyor. Ekonomik olarak çökmüş durumda olan Twente, geçen sezon sonunda küme düşürülmüş ancak daha sonra ceza paraya çevrilerek yeniden Hollanda Ligi’ne geri dönmüştü.
 
PAZARLIKLAR KIZIŞTI

Ancak Fenerbahçe de UEFA’nın, Finansal Fair-Play kuralları nedeniyle getirdiği kısıtlama sebebiyle bol keseden para harcayamıyor. Bunun için de kıyasıya bir pazarlık yapılıyor. Gelinen son noktada Sarı-Lacivertliler’in, başta 15 milyon Euro olarak belirlenen bonservis bedelini 8 milyon Euro’ya kadar çektiği ve transferin de her an gerçekleşebileceği öğrenildi.

KAYNAK: HABERTÜRK