Fenerbahçe scoutlarından şok rapor!

Fenerbahçe'de 10 numara transferi şimdilik askıya alındı.

Fenerbahçe scoutlarından şok rapor!
Fenerbahçe scoutlarından şok rapor!
GİRİŞ 19.07.2016 13:15 GÜNCELLEME 19.07.2016 13:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Uzun süre Hakim Ziyech için girişimlerde bulunan Fenerbahçe yönetimi, Younes Belhanda ve Mathieu Valbuena'yı da gündemine getirmişti.

İlk tercih olan Hakim Ziyech için uzun süre girişimde bulunulsa da hem mali hem de teknik gerekçeler sebebiyle bu transferden şimdilik vazgeçildi. UEFA ile yaptığı anlaşma sebebiyle Twente'nin istediği 8 milyon euro bonservis bedelini ödeyemeyen Fenerbahçe ilk olarak mali engele takıldı. AyrıcaHakim Ziyech için de çok olumlu bir rapor gelmedi.

Düşünülen her transfer için Scout ekibinden rapor alan yönetim, Hakim Ziyech için de benzer bir görüş istedi. Genç futbolcunun teknik kapasitesinin yüksek olmasına karşın fiziksel açıdan Süper Lig'de sıkıntılar yaşayabileceği ve savunma anlamında katkısının sınırlı olacağı ifade edildi. Bu nedenlerle bu transfer girişimi askıya alındı.

Yönetim orta sahaya yaratıcı bir oyuncu transfer etmek için Monaco maçlarını bekleyecek. Bu karşılaşmalardan çıkacak sonuçlar ve Şampiyonlar Ligi'ne olası katılıma göre tekrar bir çalışma yapılabilecek. Yönetimin ilk etapta transfer çalışmalarını tamamladığı, bu kadro ile Monaco maçlarına çıkılacağı ve lige başlanacağı belirtildi.

YORUMLAR 1
  • golge 7 yıl önce Şikayet Et
    he He yav hehe
    Cevapla