Vitor Pereira: Fenerbahçe'yi yakan 3 maç..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira: Fenerbahçe'yi yakan 3 maç..
Vitor Pereira: Fenerbahçe'yi yakan 3 maç..
GİRİŞ 20.05.2016 00:22 GÜNCELLEME 20.05.2016 00:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kendileri açısından kırılma haftalarını açıklayan Pereira, "Bu maçın zor olacağını biliyorduk, Sivasspor'un tek şansı kazanmaktı, 2 gol buldular ama oyun dengeli gidiyordu. Golleri yedikten sonra işimiz maçtan önce düşündüğümüzden daha zor oldu. Bu sonuç ne bize ne de Sivasspor'a yaradı. Sezonu ikinci tamamlıyoruz, mutluyuz. Ligin en belirleyici dönemi, UEFA Avrupa Ligi'nden elendikten sonra üç maç arka arkaya puan kaybetmemiz oldu. Mutlu olmasak da kabul etmek zorundayız, Beşiktaş şampiyon oldu. Birçok yeni oyuncu ile mücadele ettik, önümüzde zorlu maçlar ve Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacağız. Bu süreç için kendimizi iyi hazırlamalıyız" dedi.

PEREIRA'YA MOURINHO SORUSU

Fenerbahçe teknik direktörlüğü için Jose Mourinho'nin isminin geçmesiyle ilgili bir soru üzerine ise Pereira, "Benim bir fikrim yok" dedi.

VAN PERSIE NEDEN KADRODA YOK?

Van Persie'nin maçta oynamaması ile ilgili soru üzerine Portekizli teknik adam, "Sakatlığı tam olarak geçmedi. Denedik, uğraştık, son dakikaya kadar. Hatta bu sabaha kadar oynayabilmesi için çaba gösterdik, ama olmadı. Maalesef mümkün olmadı. Umarım bir sonraki maça kadar toparlanır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • raif cizmelioglu 7 yıl önce Şikayet Et
    3 mac degil tek mac hatta tek pozisyon diegonun gs macinda kaleye vurmak yerine hemde kaleci yi gecmisken sag caprazdan donup pas vermesi..
    Cevapla