Fener'den transfer çılgınlığı: Taraftar seçecek!

Fenerbahçe, resmi site ya da twitter aracılığıyla yapacağı anketle belirlediği 3 transfer adayını taraftara soracak ve seçilen ismi alacak.

Fener'den transfer çılgınlığı: Taraftar seçecek!
Fener'den transfer çılgınlığı: Taraftar seçecek!
GİRİŞ 22.10.2015 09:50 GÜNCELLEME 22.10.2015 09:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım taraftara büyük bir sürprize hazırlanıyor. Fenerbahçe Yandex uygulamasında, 2 milyon kullanıcıya ulaştığı anda Yıldırım büyük ölçekli bir basın toplantısı düzenleyecek.

Hürriyet'te yer alan habere göre, bu basın toplantısında şu ana kadar kafasında belirlediği ve isimlerini bir sır gibi sakladığı 3 yıldızın isimlerini açıklayacak Yıldırım, ayrıca bir anket düzenleneceğini de kamuoyuna duyuracak. Bu 3 isimle ön görüşmelere başlayan sarı-lacivertliler, basın toplantısına kadar bu görüşmeleri sürdürecek.

Birini taraftar seçecek

Anketin, Aziz Yıldırım'ın yapacağı basın toplantısı sırasında Fenerbahçe resmi sitesinde ya da twitter adresi aracılığı ile başlatılması öngörülüyor.

F.Bahçe'nin ön görüşmelere başladığı üç dünya yıldızının yer aldığı anket sonucunda, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından seçilecek olan bir futbolcu, Fenerbahçe tarafından transfer edilecek. Bu transfer için bütün bütçe de Fenerbahçe Yandex uygulaması üzerinden yapılacak aramalardan karşılanacak. Sarı lacivertli kulüp şimdiden bu konuda çalışmalarına başladı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 4
  • kürşat 8 yıl önce Şikayet Et
    Aziz başkanı seviyorum ya. Çok güzel bir uygulama hoşuma gitti.
    Cevapla
  • Ahmet Kara 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam "Beraat edersem başkanlığı bırakıyorum" dememişmiydi..
    Cevapla
  • engin kaya 8 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım git birazda 5 vakit namaz kıl yaw bırak bu işleri artık
    Cevapla
  • ömer ali 8 yıl önce Şikayet Et
    oldu anam takımı taraftar yönetsin teknik ekibin ne işi var ozaman
    Cevapla