Gündeme oturan gaf! Çok konuşuldu...

MLS ekibi FC Cincinnati, Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Jaap Stam'ı teknik direktörlük görevine getirdi. Takımın sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda ise büyük gafa imza atıldı ve Stam yerine Stam'la dış görünüş olarak benzerlikler taşıyan Tinus van Teunenbroek'in fotoğrafı 'Hoş geldin' ifadesiyle paylaşıldı.

Gündeme oturan gaf! Çok konuşuldu...
Gündeme oturan gaf! Çok konuşuldu...
GİRİŞ 22.05.2020 12:46 GÜNCELLEME 22.05.2020 12:46

MLS ekibi FC Cincinnati, teknik direktörlük koltuğunu Hollandalı efsanevi stoper Jaap Stam’a teslim etti. Ancak bu haberden çok takımın sosyal medya hesabının imza attığı bir gaf ses getirdi.

Takım, Stam’la Aralık 2021’e kadar geçerli bir sözleşme imzalandığını duyurdu ancak hazırlanan görselde yer alan kişi Ajax’ın genç takımının antrenörü Tinus van Teunenbroek’ti.

Konu gündeme oturunca Van Teunenbroek de FOX Sports’un sorularını yanıtladı. Böyle bir olayın daha önce de başına geldiğini ve Jaap Stam’a benzetilmeye aşina olduğunu ifade eden Van Teunenbroek şu ifadeleri kullandı: “Olayı eski bir öğrencimin annesi vasıtasıyla duydum. Herkes ABD’ye transfer olup olmadığımı soruyor.

Bir keresinde Ajax’ın kendi yayın organlarından biri olan Ajax Showtime tarafından Jaap Stam’la karıştırıldım. Aslında daha çok tatillerde başıma geliyor. İnsanların ‘Hey, bu Jaap Stam!’ dediklerini duyuyorum.”