Atiba için flaş sözler: Saygısız teklifler...

Kanada Milli Takım Kaptanı Julian de Guzman'dan Atiba Hutchinson için büyük bir isyan geldi.

Atiba için flaş sözler: Saygısız teklifler...
Atiba için flaş sözler: Saygısız teklifler...
GİRİŞ 04.09.2016 17:11 GÜNCELLEME 04.09.2016 17:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanada'da Atiba Hutchinson'ın, her yıl ülkenin en iyi sporcusuna verilen Lou Marsh ödülüne aday gösterilmemesi sonrasında Kanada Milli Takımı'nın kaptanı, Ottawa Fury forması giyen ve Avrupa'da Hannover ile Deportivo gibi kulüplerde de oynamış Julian de Guzman'dan ilginç açıklamalar geldi.

Atiba'nın Avrupa'nın her kulübünde oynayabilecek bir oyuncu olduğunu belirten De Guzman, "Bazı çılgın şeyler söyleyeceğim. Hutchinson başardığı her şeyi Kanada pasaportu ve Kanada formasıyla başardı. Ülkesine sadık bir oyuncu oldu. Kulübü ve ülkesi için yaptıkları göz önüne alındığında, Avrupa'nın her kulübü onun peşinde olmalı. Bunu benim söylememe bile gerek yok" dedi.

"ATIBA'YA SAYGISIZ TEKLİFLER YAPILDI"

Tecrübeli oyuncunun Amerika'dan 'düşük' teklifler aldığını belirten 35 yaşındaki isim, "Bir MLS kulübünden 6 milyon dolar sözleşme alabilmeli. Bunu neden alamadığını anlamıyorum. Amerika'dan teklifler aldı, ancak bunlar saygısız tekliflerdi. Neden bizim ülkemizdeki 3 tane MLS takımı, Hutchinson gibi bir oyuncuya sahip çıkmıyor" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş tarihinin en iyi önliberosu oldugunu düşünüyorum..
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet Atiba gercekten cok iyi bir oyuncu, belkide BJK i sampiyonlukta orta sahada ayakta tutan ender isimlerden 1 tanesi. Buyuk oyuncu. Muthis professionel.
    Cevapla