Muslera'yı hiç böyle görmemiştik! Maç sonu çılgına döndü

Galatasaray'ın kaptanı Muslera'nın ülkesi Uruguay, Dünya Kupası'nda gruptan çıkamadı. Gana maçının bitiş düdüğüyle Uruguay, takım halinde hakemin üzerine yürüdü. Sinirden çılgına dönen Muslera'nın yardımcı hakeme yaptığı hareket olay oldu.

Muslera'yı hiç böyle görmemiştik! Maç sonu çılgına döndü
Muslera'yı hiç böyle görmemiştik! Maç sonu çılgına döndü
GİRİŞ 02.12.2022 21:44 GÜNCELLEME 02.12.2022 21:47
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası H Grubu'nda son maçlar büyük heyecana sahne oldu. Gruptan çıkmayı daha önceden garantileyen Portekiz, 1-0 öne geçtiği maçta Güney Kore'ye 90+1'de yediği golle 2-1 kaybetti. Bu skorla Portekiz ve Güney Kore gruptan çıkan iki takım oldu.

Güney Kore-Portekiz karşılaşması sona erdiğinde Uruguay'ın Gana karşısında 2-0 önde olduğu karşılaşmanın uzatma dakikalarına yeni geçilmişti. 26 ve 32. dakikalarda De Arrascaeta'nın attığı gollerle üstünlüğünü sürdüren Güney Amerika temsilcisi, diğer maçın berabere bitmesi halinde adını son 16'ya yazdıran taraf olacaktı. Ancak Güney Kore'nin uzatmada bulduğu golle iki takımın puanları ve averajları eşitlendi.

Güney Kore, grubunda 4 gol attığı için 2 golü bulunan Uruguay'ın önüne geçti. Uruguay'a tur için uzatmalarda atacağı bir gol yetecekti ancak o gol gelmedi.

Güney Kore-Portekiz maçından gelen gol haberiyle Uruguaylı bazı futbolcular maç devam ederken saha içinde ve yedek kulübesinde gözyaşlarını tutamadı.



Diğer tarafta ise Güney Koreli futbolcular santra noktasında Gana-Uruguay maçını izlemeye başladı.

Maçın son düdüğüyle birlikte Galatasaraylı Fernando Muslera sahaya girerek, uzatma dakikalarında Cavani'nin yerde kaldığı pozisyon nedeniyle Alman hakem Daniel Siebert'e tepki gösterdi.



Takım arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştırdığı tecrübeli kaleci, koridora kadar tepkisini sürdürdü.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 24
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    muslera haddini aşmıştır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman böyle, siz dikkat etmemişsiniz.
    Cevapla
  • urugu 1 yıl önce Şikayet Et
    kariyerinin son maçı çirkefliğini yapacak
    Cevapla
  • Mehmet Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk maçlarda ciddiye alma, son maç kaderini diğer takımlara bırak
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle