Enkaz altında kalan güreşçiler için açıklama

Türkiye Güreş Federasyonu, depremde enkaz altında kalan güreşçiler hakkında açıklama yaptı.

Enkaz altında kalan güreşçiler için açıklama
Enkaz altında kalan güreşçiler için açıklama
GİRİŞ 08.02.2023 20:58 GÜNCELLEME 08.02.2023 20:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Güreş Federasyonu, depremde enkaz altında kalan güreşçiler hakkında açıklama yaptı.

Türkiye Güreş Federasyonu, sporcular hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Kahramanmaraş’ta yaşanan büyük afet sonrası Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sporcularının kaldığı binanın yıkılması sebebiyle başlatılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda enkaz altından kurtarılan evlatlarımız Muhammed Gül, Hamza Çelik, Yusuf Eskisarılı, Ömer Faruk Çayır, Sezer Yıldız, Utku Doğan, İbrahim Kar ve Mehmet Emin Demir’in sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşılmıştır. Evlatlarımız Ahmet Taş, Mehmet Eskisarılı, Ali Gürsoy ve Aslan Ekiz’in maalesef vefat ettiklerini bildiririz.
Hala enkaz altında oldukları tespit edilebilen evlatlarımız; Eray Şimşek, Ozan Datlı, Hasan Sarıtürk ve İbrahim Erdene ile ilgili AFAD yetkililerinin dinleme çalışmaları sonucu maalesef olumlu haber alınamamıştır.

Sürecin en başından beri enkazın başında bizzat kurtarma çalışmalarını sürdüren, hala umutla ve inançla evlatlarına ulaşmaya çalışan güreş ailemizin tüm fertlerine şükranlarımızı sunarız. Camiamızın ve aziz milletimizin başı sağ olsun."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla