Hakem : Antonio Nobre
Stadyum : Allianz Arena

2

Bayern Münih

  • Harry Kane - 86, 80
1

Galatasaray

08 Kasım 2023 | 23:00

Canlı Anlatım

Maç Bitti 90' Maç bitti. Galatasaray çok iyi mücadele ettiği maçta Bayern Münih'e 2-1 mağlup oldu.
Sarı Kart 90'
Deplasman Golü 90' GOOOOOOOLLLL! Galatasaray, 90+3'te Bakambu'nun golü ile farkı 1'e indirdi. Savunma arkasına gönderilen uzun topa hareketlenen Bakambu, ceza sahasında sağ çaprazda düzgün bir vuruşla Neuer'i mağlup etti.
Pozisyon 90' Maçın sonuna 6 dakikalık kayıp zaman işareti geldi.
Oyuncu Değişikliği 87'
Ev Sahibi Golü 86' GOL! Bayern Münih, Harry Kane'in golü ile farkı 2'ye çıkardı. Soldan ceza sahasına giren Tel, uzak direğe yerden ortaladı. Kane, o noktada boş pozisyonda topu ağlara gönderdi. Gol - Harry Kane
Pozisyon 84' Bayern Münihli oyuncular kendi yarı alanında pas yapıyor.
Ev Sahibi Golü 80' GOL! Bayern Münih, Harry Kane'in golü ile maçta öne geçti. Kale sahasına yapılan ortaya altıpas içinde Kane, kafayı vurdu. Top ağlara gitti. Pozisyonda iki kere VAR kontrolü yapıldı sonunda gol kararı geldi. Gol - Harry Kane
Oyuncu Değişikliği 78'
Oyuncu Değişikliği 78'
Pozisyon 75' Bayern Münih bu bölümde Galatasaray yarı alanında baskı kurmak istiyor.
Oyuncu Değişikliği 72' Dayot Upamecano - Konrad Laimer
Oyuncu Değişikliği 71'
Pozisyon 70' Sağdan kanat organizasyonu geliştiren Bayern'de Coman, rakibi ile bire bir oynadı ve ortasını içeri gönderdi. Ceza sahasında Müller topu kontrol edip vuruşunu yapmak isterken Torreira'dan kritik müdahale geldi.
Oyuncu Değişikliği 69' Kaan Ayhan - Sérgio Oliveira
Oyuncu Değişikliği 69' Mauro Icardi - Tetê
Pozisyon 68' Galatasaray'da savunma topu istediği gibi uzaklaştıramadı. Ceza sahasında sağ çaprazda topu alan Coman'ın vuruşu yandan dışarı gitti.
Korner 65' Bayern Münih sol kanattan gelmek istedi ancak Kimmich'in pasında Barış Alper topu kornere yolladı.
Sayılmayan Gol 62' SAYILMAYAN GOL! Lucas Torreira ile öne geçtik. Savunma arkasına sarkan Icardi, pasını kale sahasına çevirdi. Torreira, karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi. Yardımcı hakem ofsayt bayrağını havaya kaldırdı. Sayılmayan Gol - Lucas Torreira
Pozisyon 61' Okan Buruk hakeme şiddetli itirazdan sarı kart gördü.
Pozisyon 60' Kerem'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşa ceza sahasında Barış Alper kafayı vurdu. Top üstten dışarı gitti.
Oyuncu Değişikliği 57' Hakim Ziyech - Barış Alper Yılmaz
Pozisyon 56' Sağ koridoru yine etkili kullanan Coman ortasını uzak direğe gönderdi. Boey, topu kornere gönderdi.
Pozisyon 55' Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz, oyuna girmeye hazırlanıyor.
Pozisyon 53' DİREK! Sağ kanattan Coman'ın içeri ortasını Müller, kafayla uzak direğe aşırdı. Arka direkte Harry Kane'in vuruşu yan direkten döndü. Sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
Pozisyon 51' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşuna kale sahasında Upamecano kafayı vurdu. Top üstten dışarı gitti.
Korner 51' Sağ kanatta topla buluşan Müller, içeri yerden ortalamak istedi. Angelino topa ayak koydu.
Pozisyon 48' Kerem'in pası ile savunma arkasına sarkan Icardi, rakip yarı alanda bir kez daha Kerem'i pasıyla topla buluşturmak istedi. Savunmada Upamecano araya girdi.
Pozisyon 46' Sağ kanattan hızla rakip yarı alana geçen Bayern'de Kane, sol çaprazda Sane'ye derin oynamak istedi. Kaan'dan savunmada kritik müdahale geldi.
Maç Başladı 46' Maçta ikinci yarı başladı.
Devre Arası Maçta ilk yarı golsüz sona erdi.
Pozisyon 45' İlk yarının sonuna 3 dakikalık ilave süre eklendi.
Pozisyon 42' KAÇTI! Sağdan Ziyech'in pası ile ceza sahasına giren Icardi, karşı karşıya pozisyonda Neuer'i geçemedi. Dönen topu Zaha tamamlayamadı savunma ise istediği gibi tehlikeyi uzaklaştıramadı. Soldan Kerem'le gelişen atakta Icardi, ceza sahasında topuk pasıyla topu içerde Ziyech'le buluşturdu. Ziyech, karşı karşıya pozisyonda kaleciyi geçemedi.
Oyuncu Değişikliği 40' Jamal Musiala - Thomas Müller
Pozisyon 40' Bayern Münih'te Musiala sakatlandı. Oyuna Müller girecek.
Pozisyon 36' Sağ kanatta topla buluşan Coman, içeri yerden kesti Kaan kayarak tehlikeyi uzaklaştırdı. Dönen topta Coman bir kez daha içeri ortaladı. Bu kez de savunmada Davinson araya girdi.
Sarı Kart 33' Sarı Kart - Abdülkerim Bardakcı
Pozisyon 32' Savunma arkasına sarkan Kane, kaleci ile karşı karşıya kalacakken Davinson geldi pozisyonunu bozdu. Daha sonra Kane, sağ kanatta Coman'ı içeri kaçırmak istedi. Abülkerim pas arasını yaptı ve tehlikeyi önledi.
Pozisyon 29' MUSLERA! Musiala'nın savunma arkasına derin gönderdiği pasta topu önüne alan Sane, soldan ceza sahasına girdi ve karşı karşıya pozisyonda aşırtma vuruş denedi. Muslera gole izin vermedi.
Pozisyon 27' Bayern Münih tehlikeli geldi. Sağdan Coman'ın pasında ceza sahasında topu alan Musiala, sağ çaprazdan sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.
Pozisyon 25' Sol kanattan atak geliştirmek isteyen Galatasaray'da Torreira, sol ayağıyla içeri ortaladı. Kaleci Neuer, çok rahat bir şekilde topu kontrol etti.
Pozisyon 22' Sağdan Coman'la gelişen Bayern hücumunda ceza yayında kendini gösteren Musiala, topu aldıktan sonra sol ayağıyla şutunu çekti. Top yandan dışarı gitti.
Sarı Kart 19' Sarı Kart - Alphonso Davies
Pozisyon 18' Galatasaray kendi yarı alanında pas yapıyor.
Pozisyon 14' Bayern Münih gole yaklaştı. Savunmanın hatasında ceza sahasında topla buluşan Sane, sağ çaprazda Muslera'yı geçip topu boş kaleye göndermek istedi. Muslera'dan kritik müdahale geldi.
Pozisyon 11' Sağdan Ziyech'in pasıyla çizgiye inen Boey, kale sahasına ortaladı. Bayern savunmasında Kim Min Jae kafayla Icardi'den önce tehlikeyi uzaklaştırdı.
Pozisyon 8' Galatasaray'da soldan Zaha ile duvar pası yapan Angelino, rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı. Faul.
Korner 5' Alphonso Davies'in pasında topla buluşan Kane, uzaktan sert vurdu. Muslera şutu kornere çeldi.
Korner 4' Bayern Münih sol kanattan etkili geldi ancak Sane'nin yerden ortasında Davinson Sanchez araya girdi ve topu kornere yolladı.
Pozisyon 3' OFSAYT! Galatasaray gole yaklaştı. Zaha'nın savunma arasına gönderdiği derin topa hareketlenen Icardi, karşı karşıya pozisyonda aşırtma vuruş denedi. Kaleci Neuer, gole izin vermedi. Ofsayt bayrağı da havaya kalktı.
Maç Başladı 1' Maçta ilk düdük geldi ve karşılaşma başladı. Başarılar Galatasaray.
Maç Öncesi Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Boey, Davinson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kaan Ayhan, Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi
Maç Öncesi Bayern Münih'in ilk 11'i: Neuer, Mazraoui, Upamecano, Min Jae, Davies, Goretzka, Kimmich, Coman, Musiala, Sane, Harry Kane
Maç Öncesi Alman temsilcisi, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında en son 2017-2018 sezonunda Paris Saint-Germain'e yenildi.
Maç Öncesi Bu sezon grupta oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılan Alman ekibi, 2022-2023, 2021-2022 ve 2019-2020'de bu aşamada yaptığı tüm maçlarını kazandı. Bayern Münih, gruplarda 2020-2021'de 5 galibiyet ve 1 beraberlik, 2018-2019'da da 4 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı.
Maç Öncesi Bayern Münih, son 6 sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mağlup olmadı.
Maç Öncesi Bavyera temsilcisinde 3 oyuncu sakatlıkları nedeniyle Galatasaray'a karşı mücadele edemeyecek. Bayern Münih'te stoperler Matthijs de Ligt ve Tarek Buchmann ile sol bek Raphael Guerreiro, sakatlıkları nedeniyle dev karşılaşmada süre alamayacak.
Maç Öncesi Ayrıca grup maçlarında 2 sarı kartı bulunan Sergio Oliveira, bu karşılaşmada da sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.
Maç Öncesi Sakatlığı bulunmasına rağmen iğne tedavisiyle mücadelesini sürdüren Mauro Icardi de Bayern Münih'e karşı sahaya çıkabilecek.
Maç Öncesi Sarı-kırmızılılarda sakatlığı nedeniyle son 2 Süper Lig maçında oynamayan Tanguy Ndombele, takımla çalışmalara katılıyor. Fransız orta saha oyuncusu, Almanya'ya götürülen kafilede de yer aldı.
Maç Öncesi Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında yapılan Kasımpaşa mücadelesinde aldığı darbe nedeniyle sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve tedavisi süren Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın durumu maç saatinde belli olacak. Muslera'nın forma giyememesi durumunda Galatasaray'da kaleyi Günay Güvenç koruyacak.
Maç Öncesi Grubun diğer maçında aynı saatte Kopenhag, Manchester United'ı ağırlayacak.
Maç Öncesi Bavyera temsilcisi ise ilk 3 maçından da galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğunda oturuyor.
Maç Öncesi Üçüncü haftada konuk ettiği Bayern Münih'e ise iyi bir performans sergilemesine rağmen 3-1 yenilen Galatasaray, topladığı 4 puanla ikinci sırada yer alıyor.
Maç Öncesi İlk maçında sahasında Kopenhag ile 2-0 geri düşmesine rağmen 2-2 berabere kalan Galatasaray, ikinci haftada deplasmanda Manchester United'ı 3-2 mağlup etti.
Maç Öncesi Sarı-kırmızılı ekip, Bayern Münih'in yanı sıra İngiltere'nin Manchester United ve Danimarka'nın Kopenhag takımlarının yer aldığı A Grubu'nda çıktığı 3 maçta birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaşadı.
Maç Öncesi Münih kentindeki Allianz Arena'da yapılacak maç, TSİ 23.00'te başlayacak ve mücadeleyi Portekizli hakem Antonio Nobre yönetecek. Karşılaşma EXXEN'den naklen yayınlanacak.
Maç Öncesi UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. haftasında Galatasaray deplasmanda Bayern Münih'le karşılaşıyor.

Kadrolar

İLK 11

1 Manuel Neuer 19 Alphonso Davies yellow_card 40 Noussair Mazraoui 11 Kingsley Coman 87

YEDEKLER

18 Daniel Peretz 26 Sven Ulreich 20 Bouna Sarr 45 Aleksandar Pavlovic 13 Eric Maxim Choupo-Moting 39 Mathys Tel 71

İLK 11

1 Fernando Muslera 23 Kaan Ayhan 69 42 Abdülkerim Bardakcı yellow_card 6 Davinson Sánchez 34 Lucas Torreira 14 Wilfried Zaha 78 22 Hakim Ziyech 57 7 Kerem Aktürkoğlu 9 Mauro Icardi 69

YEDEKLER

19 Günay Güvenç 50 Jankat Yılmaz 25 Victor Nelsson 78 27 Sérgio Oliveira 69 8 Kerem Demirbay 91 Tanguy Ndombélé 10 Dries Mertens 20 Tetê 69 53 Barış Alper Yılmaz 57