Başkan açıkladı! 'İyi teklif gelirse göndeririz'

Bursaspor Başkanı Ali Ay, basın toplantısı düzenleyerek gündemi değerlendirdi ve iyi teklif gelmesi halinde kaleci Harun Tekin'i satabileceklerini açıkladı.

Başkan açıkladı! 'İyi teklif gelirse göndeririz'
Başkan açıkladı! 'İyi teklif gelirse göndeririz'
GİRİŞ 20.06.2018 15:39 GÜNCELLEME 20.06.2018 15:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ay, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Bursaspor'un başarısı için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini kaydetti. 

Görevini bırakan futbol direktörü Mustafa Er hakkında çeşitli senaryolar yazıldığını dile getiren Ay, şöyle konuştu:

"Daha önce de söyledim, Mustafa hoca bizim projemiz ve değerimizdir. Biz kendisini alacağı karar konusunda kulüp olarak yönlendirmedik, zorlamadık. Kendi kararıydı ve hatta ben İngiltere'ye eğitim almak üzere gitmesini çok istemiştim. Kendisi futbol direktörlüğünü seçti. Mustafa hoca, son derece dürüst ve namuslu bir insandır. Konu transfer olunca öyle iğrenç iftiralar, o denli yalan yanlış suçlamalar ortaya atılıyor ki o da şu çarkın içinde doğal olarak bulunmak istemedi. Dürüst insanların en büyük sermayesi onurdur ve onlar da bu dedikodu ve çamur atma düzeninin içinde olmak istemez. Mustafa hocanın 'Ben bu işte yokum.' demesini de anlamak lazım. Kendisini ikna edemedim. Öyle şeyler söylendi ki konuyla alakalı, Samet hoca istememiş güya, külliyen yalan. Ben istiyorsam, yönetimim istiyorsa Samet hoca da ister. Bu kulübün patronu benim, Samet hoca da saha içinin patronudur. Mustafa hocaya bu kapı asla kapanmaz. Mustafa hoca bizim değerlerimizden biridir."  

"İyi teklif gelirse gönderebiliriz"

Ali Ay, kulübün şu an en büyük probleminin mali tablo olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Arkadaşlarımızla çalışmalar yapıyoruz. Valimiz ve Belediye Başkanımız ile konuştuk. Seçimden sonra oturup elimizdeki projeleri değerlendireceğiz. En fazla ihtiyacımız olan kişiler Valimiz ve Belediye Başkanımız. Kombinelerimiz satışa çıkacak. Oradan çok büyük gelir beklentisi içinde değiliz. Sponsorluk, forma reklam sponsorluğu çalışmalarımız var. Daha fazla gelir nasıl elde ederiz onun için uğraşıyoruz. Gelecek sene 270 milyon lira ödememiz var. Futbola ayrılan bütçe 100-110 milyon lira. Bunun için bir an evvel kaynak bulmamız lazım. İlave kaynak bulmamız lazım ki bu işi götürelim."

İyi bir teklif gelmesi halinde bazı oyuncuların gönderilebileceğini ifade eden Ay, "Şu an oyuncular için gelen teklif yok. Menajerleriyle görüşüldü. Onlar da çalışma yapıyor. Okan Kocuk ve Muhammed gibi iki iyi kalecimiz var. Milli kalecimiz Harun ile Türkiye'nin en iyilerinden üçüne sahibiz. İyi teklif gelirse gönderebiliriz. Teklifin ne olacağı önemli." şeklinde görüş belirtti.

YORUMLAR 1
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu 3. Sezonun hala kaynak bulmamiz lazim diyorsun bu takimi düsürmek icin elinden.geleni yapiyorsun madem nereden kaynak gelecegini bilmiyorsun neden tekrara baskan oldun
    Cevapla