Denizli'nin sürprizi Altay'da moralleri bozdu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay, hafta içinde olaylı Göztepe maçından çıkan hükmen mağlubiyet kararının üzüntüsünü yaşarken Denizlispor maçında alınan sürpriz yenilgi ile moralman dibe vurdu.

Denizli'nin sürprizi Altay'da moralleri bozdu
Denizli'nin sürprizi Altay'da moralleri bozdu
GİRİŞ 12.12.2022 13:31 GÜNCELLEME 12.12.2022 13:31

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay’da, son günlerde gelen kötü sonuç ve haberlerden sonra moraller bozuldu. İzmir temsilcisi, hafta içinde olaylı Göztepe maçından çıkan hükmen mağlubiyet haberine üzülürken bir darbe de dün oynanan Denizlispor maçından geldi.

Hükmen mağlup sayılmışlardı

Spor Toto 1. Lig ekiplerin Altay, hafta içinde Türkiye Futbol Federasyonu’nun olaylı İzmir derbisinde Göztepe ve Altay'ın 3-0 hükmen mağlup sayıldığını açıklamıştı.

Siyah-beyazlı ekip, beklemediği bu kararın ardından yara almış ve play-off iddiasını zora sokmuştu. İzmir temsilcisi, bu kararın yarasını Denizlispor deplasmanında sarmak istiyordu fakat son dakikalarda gelen gollerden sonra sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve haftayı kötü sonuçlardan dolayı moralsiz kapattı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.