Olaylı İzmir derbisinde yara alan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in son durumu belli oldu

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında olaylar nedeniyle tatil edilen Göztepe-Altay maçında bir taraftarın başından yaraladığı Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç taburcu edildi.

GİRİŞ 28.11.2022 15:38 GÜNCELLEME 28.11.2022 15:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında olaylar nedeniyle tatil edilen Göztepe-Altay maçında bir taraftarın yaraladığı Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç taburcu edildi.

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında olaylar nedeniyle tatil edilen Göztepe-Altay maçında bir taraftarın yaraladığı Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç taburcu edildi.

Dün oynanan ve tribüne atılan fişek sonrası müsabaka durduğu sırada sahaya inen bir taraftarın köşe gönderiyle saldırması sonucu yaralanan ve ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Ozan Evrim Özenç'in başında oluşan kesiğe müdahalede bulunuldu.

Kontrol amaçlı hastanede tutulan Ozan Evrim Özenç'in, bugünkü kontrollerin ardından taburcu edilmesine karar verildi.

Öte yandan ligin 16. haftasında 4 Aralık Pazar günü Dyorex Boluspor'u konuk edecek Altay'ın 2 günlük iznin ardından hazırlıklarına başlayacağı öğrenildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Paşalı 1 yıl önce Şikayet Et
    O kafasına sopayla vuran karaktersiz herif ne olmuş esas önemli olan o. Nasıl bi ceza vermişler. Direk öldürmeye teşebbüs o herifin içeriden çıkmaması lazım
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizdeki cezalara bakılırsa suçluya devam edin deniliyor.
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Maçlar bahis sitelerindeki verilere göre şekillendirilirse olacağı budur!!
    Cevapla
  • Mahmut Akar 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları holiganlaştıran bir spor olamaz.
    Cevapla