Altay başkanı yaşanan olayların ardından konuştu! Utanç verici

Altay Kulübü Başkanı Ayhan Dündar, Göztepe derbisindeki olaylarla ilgili konuştu. Dündar, "İki olay da direkt hayata kast edilen durumlar, utanç verici, canımız çok sıkkın" dedi.

Altay başkanı yaşanan olayların ardından konuştu! Utanç verici
Altay başkanı yaşanan olayların ardından konuştu! Utanç verici
GİRİŞ 27.11.2022 21:31 GÜNCELLEME 27.11.2022 21:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kulüp başkanı Ayhan Dündar, olaylar nedeniyle tatil edilen Göztepe maçıyla ilgili olarak, "İki olay da direkt hayata kast edilen durumlar, utanç verici, canımız çok sıkkın." dedi.

Dündar, Göztepe taraftarının yaraladığı kaleci Ozan Evrim Özenç'in tedavi gördüğü hastane önünde AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaleci Ozan'ın tomografisinin çekildiğini, bilincinin yerinde olduğunu söyledi.

Tomografi sonucuna göre durumunun netleşeceğini aktaran Dündar, şöyle konuştu:

"Kötü bir olaydı, yaşanmaması gereken bir durumdu. Maç içinde bizim taraftarlarımız tarafından atılan bir patlayıcı madde ile Göztepe taraftarının bir tanesini gördüm, çok üzüldüm. Öncelikle acil şifalar diliyorum kendisine. Utanç verici bir durum benim açımdan. Tekrarı olmaması dileğiyle, inşallah orada yaralı arkadaşlarımız öncelikle sıhhatlerine hızlı bir şekilde kavuşurlar. Canımız yandı, hiç olmaması gerekiyordu, yakışmadı. Özellikle maçın başında, iki olay da direkt hayata kast edilen durumlar, utanç verici, canımız çok sıkkın. Başka bir şey de söylemek istemiyorum."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Stadyumda taşkınlık olur noramldir ama bu taşkınlık müsabakayı durdurmak sistemi protesto etmek için olabilir. Altay lı taraftarların yaptığı tek kelime ile vahşet. Kesinlikle Altay kulübün uzun süre taraftar ile maç yapması engellenmeli. Ben olsam lig sonuna kadar taraftarsız oynatır göztepe maçlarını 10 yıl Altay taraftarı almam.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    spor centilmenlik gerektirir, saygı gerektirir, sporda yenmekte vardır yenilmekte, insalara sakdirmakda nedir, öldüresiye vurmak da nedir, bu kişilerin acilen tedaviye ihtiyaçları vardır, yakalanarak ilgili yerlerde haklarında gereken yapılmalıdır.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    ebedi olan sadece yüce Allah'tır ve ahirettir, kıyamete kadar desen tamam
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İki takımda maçlarını ebediyen seyircisiz oynasın. Kaleciyi yaralayan holigan,adam öldürmeye tam teşebbüsten ağır cezada yargılansın.
    Cevapla
  • Lütfen 1 yıl önce Şikayet Et
    Iki takımıda ihraç edin acımayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle