Başkandan flaş itiraf! Aykut Kocaman ve İsmail Kartal...

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik direktörü arayışında oldukları dönemde Aykut Kocaman ve İsmail Kartal ile görüştüklerini açıkladı.

Başkandan flaş itiraf! Aykut Kocaman ve İsmail Kartal...
Başkandan flaş itiraf! Aykut Kocaman ve İsmail Kartal...
GİRİŞ 28.09.2022 19:24 GÜNCELLEME 28.09.2022 19:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig ekibi Yılport Samsunspor teknik direktörlük görevine Hüseyin Eroğlu'nu getirdi. Karadeniz ekibinin başkanı Yüksel Yıldırım hoca arayışında oldukları dönemde Aykut Kocaman ve İsmail Kartal ile görüştüklerini belirtirken, Kartal'ın kendilerinden istediği ücreti açıkladı.

"AYKUT KOCAMAN, İSMAİL KARTAL'I ÖNERDİ"

Kanal S'ye açıklamalarda bulunan Yüksel Yıldırım, "Aykut Kocaman ile ofisinde, İsmail Kartal ile dışarıda görüştüm. Aykut Hoca kesinlikle bu sene takım çalıştırmayı düşünmediğini söyledi ve "Seneye takım çalıştıracağım" dedi. Aykut Kocaman, İsmail Kartal'ı önerdi." dedi.

"2 MİLYON EURO İSTEDİ"

İsmail Kartal ile görüşmelerini anlatan Yıldırım, "İsmail Kartal'a teklifimiz ilettik. "Eşim ve ekibimle konuşacağım, şartlarımı bildireceğim" dedi. Sonra film koptu. Böyle bir şey hayatımda görmedim. Bunu da söyledim, yine söylüyorum! İsmail Hoca, bizden 2 milyon euro gibi bir para istedi. 'Samsunspor'un ne suçu var hocam?' dedim. Bu parayı ne Fenerbahçe verir, Ne Galatasaray, ne de bir başkası! 'Hocam sen uçmuşsun' dedim. Çünkü çok kızdım." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Samsun kim senin teklif etmen yanlış istemiyorum Türkçesi 2 milyon Euro demek
    Cevapla
  • Sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani çok zengindin istediğini alır getirir samsuna başarı yaşatırdın Sen özünü sahiplenmemişsin ki samsunu sahiplenesin Çakma Sivaslı seni amerikan damadı kara para aklamak için kullanıyon kulübü insanlarda samsuna faydan var sanıyor
    Cevapla
  • Güzel insan 1 yıl önce Şikayet Et
    ismal kartalı istiyorsan 3-4 milyon avroyuda veteceksin tabiki.yabancıya verin yerliye sıra gelince hemen kızmaya başlayın,hadi ordan beee
    Cevapla
  • vay be 1 yıl önce Şikayet Et
    Kulüpler ağlama yeri değil başkan kendi reklamına oynama yetişe bileceğin ciğere uzansaydın
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul Sağlam ın ahı sizi süründürür daha adam sizi 2. ligden aldı süper ligin kapısından kıl payı döndü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle