Altınordu'da 12 genç göze giremedi

Spor Toto 1'inci Lig temsilcisi Altınordu'dan geçen sezon tecrübe kazanmaları için farklı kulüplere kiralanan 12 futbolcu yeni sezonda da A takımda görev almayacak.

Altınordu'da 12 genç göze giremedi
Altınordu'da 12 genç göze giremedi
GİRİŞ 05.07.2022 13:22 GÜNCELLEME 05.07.2022 13:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2021-22 sezonunda alt liglerde forma giyen Ali Mert Aydın (Diyarbekirspor), Altar Han Hidayetoğlu, Atalay Gürel (Isparta 32), Enes Kalyoncu, Ferhat Katipoğlu, Hüseyin Solaklı, Mertcan Dağlı, Polat Abay, Tayfun Tatlı (Niğde Anadolu FK), Mustafa Kaya (Modafen), Aykut Çolakoğlu ve Tuncay Turgay Çağman (Karşıyaka) yine kadroya alınmadı.

Mustafa'nın Modafen'le Aykut'un ise Karşıyaka ile kiralık sözleşmeleri sürerken, Polat da Karşıyaka'ya kiralandı. Kırmızı-lacivertlilerde göze giremeyen diğer genç oyuncular da kiralık ya da bonservisleriyle takımdan gönderilecek. Altınordu'da sadece geçen sezonu Niğde'de kiralık geçiren Emre Oymak ve Alperen Selvi teknik heyetin raporuyla kadroya dahil edilen iki isim oldu. Geçen sezon A takımda yer alan forvet Anıl Arıcıoğlu ise Nazilli Belediyespor'a kiralandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Yerli 1 yıl önce Şikayet Et
    İsimleri yabancı olması lazım, ozaman hemen hepsi garanti.
    Cevapla