TFF'den 1. Lig için flaş VAR kararı!

Türkiye Futbol Federasyonu, 2022-23 sezonundan itibaren Spor Toto 1. Lig'de VAR teknolojisinin kullanılacağını açıkladı.

TFF'den 1. Lig için flaş VAR kararı!
TFF'den 1. Lig için flaş VAR kararı!
GİRİŞ 16.12.2021 17:46 GÜNCELLEME 16.12.2021 17:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2022-2023 sezonundan itibaren Spor Toto 1'inci Lig müsabakalarında da VAR teknolojisinin kullanılacağını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı karara göre 2022-2023 sezonundan itibaren Spor Toto 1'inci Lig müsabakalarında da VAR teknolojisi kullanılacaktır. MHK önümüzdeki sezona hazırlık kapsamında bu haftadan itibaren yeni bir projeyi başlatma kararı almıştır.  VAR sertifika sürecini tamamlayan ancak henüz müsabakalarda görev almamış hakemlerden yeni bir havuz oluşturulacaktır. VAR Adayı hakem havuzu içinde yer alacak bu hakemler bu haftadan itibaren Spor Toto Süper Lig'de AVAR2 görevine atanacaklardır. Görev verilecek AVAR2 hakemlerinin maç sayılarının arttırılarak tecrübe kazanmaları ve önümüzdeki sezona daha iyi hazırlanmaları hedeflenmektedir."

YORUMLAR 9
  • Pozitif 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi olur
    Cevapla
  • Celal 2 yıl önce Şikayet Et
    Süper Lig deki sorunları 1. Lige taşıyoruz haberiniz olsun.var değil istediğin sistemi getirin uygulayacak olan bu hakemler değil mi hakemligin h si olmayan dört kişi atayın bunlardan iyi yönetir yeterki art niyetli olmasın yeter ki başka byerden emir almasın
    Cevapla
  • Gala 2 yıl önce Şikayet Et
    ha VAR ha yok
    Cevapla
  • Levrok 2 yıl önce Şikayet Et
    Gecmis olsun
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet çok güzel ne kadar çok paranız var fedarasyon zaten 4 hakim bir maçı yonetemiyor şimdi varla istedinizi düşürür istediğiniz bir üst lige çıkarırsınız futbolun içine edildi var ne mis o hakimlerin gözü gormiyormu pozisyonları ne iş yapiyorlar maç içinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle