Ali Akman değerine değer katıyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’un 18 yaşındaki futbolcusu Ali Akman, ilk 2 haftada attığı 2 golle farkını ortaya koydu. Genç futbolcu, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ali Akman değerine değer katıyor
Ali Akman değerine değer katıyor
GİRİŞ 21.09.2020 15:32 GÜNCELLEME 21.09.2020 15:32

TFF 1. Lig’de henüz transfer tahtasını açamadığından dolayı genç ağırlıklı kadroyla mücadele eden Bursaspor’da Ali Akman rüzgarı esiyor.

Eski futbolcu ve TRT SPOR yorumcusu Ayhan Akman'ın yeğeni olan Ali Akman, attığı gollerle taliplerinin dikkatini üzerine çekti.

Yaşının henüz 18 olmasına rağmen yaptıklarıyla hem Türkiye’deki hem de Avrupa’daki kulüplerin dikkatini çeken genç krampon, ilk 2 haftada rakip ağları 2 kez sarsarak farkını da ortaya koydu. 

Adana Demirspor ve Altınordu’ya birer gol atan Ali Akman’a gelen tekliflerin sayısı da artmaya başladı. Son olarak yurt dışından bir takım, 18 yaşındaki futbolcu için 350 bin Euro teklif etmiş, Bursaspor Kulübü de bu teklifi geri çevirmişti.

Bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Ali Akman için Bursaspor Kulübü’nün nasıl bir formül geliştireceği merak konusu.