Beşiktaş paylaşımı yapınca kulüpten gönderildi!

Bursaspor, Beşiktaş paylaşımı yapan altyapı oyuncusu Yiğit Şengil'i kulüpten gönderdi.

Beşiktaş paylaşımı yapınca kulüpten gönderildi!
Beşiktaş paylaşımı yapınca kulüpten gönderildi!
GİRİŞ 19.05.2020 10:38 GÜNCELLEME 19.05.2020 10:38
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Yeşil-beyazlıların altyapısında forma giyen 16 yaşındaki futbolcu Yiğit Şengil, Beşiktaş'la ilgili bir paylaşım yapması üzerine Bursaspor'dan gönderildi. Yaptığı paylaşımda Beşiktaş logosunun olduğu bir fotoğrafın üzerine, "Var bir hayalimiz" diyerek siyah-beyazlı takımda oynama isteğini belirten genç oyuncunun, dün gece itibariyle Bursaspor kariyeri sona erdi.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Altyapımızda forma giyen Yiğit Şengil’in kulübümüze aidiyet duygusu hissetmediği anlaşılıp kulübümüz ile tüm ilişiği kesilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı.

Öte yandan bu olayın ardından Bursasporlu ve Beşiktaşlı taraftarların, sosyal medyadan hararetli tartışmaları gözlerden kaçmadı.

YORUMLAR 21
  • Elbeyli16 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakiyomda millet cocugu kolluyor. Ozaman gitsin bjk altyapisinda oynasin kardesim. Bursasporu kullanmadin. Bursada okadar cocuk varki hasta bursasporlu olan... Onlara yer acilmis oldu. Tebrikler yonetim.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynı yorumu Beşiktaşlı bir futbolcunun gs veya fb logosu ile yaptığını düşünen empati sahibi Beşiktaşlıların aranıyor...
    Cevapla
  • Birol 3 yıl önce Şikayet Et
    Buda bursaspor yönetiminin ne kadar aciz olduğunu gösteriyor..iyi o zaman Barcelona Avrupa hayali kuran süper lig topçularını da kulüpleri göndersin.. Kafaya bak adamlardaki.. Sonra bizim futbolumuz vizyonumuz neden gelişmiyor.
    Cevapla
  • Yücel 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Bursasporlu olarak böyle ahmakça alınan kararlar bitmedikçe Türk futbolundan bir nane olmaz . Almanyaya bak dortmund münih ezeli rakip . Ama o ondan bedavaya adam alıyor . O ona satıyor. Bu ticari bir sektör çocuk gibi mızmizlanmayin
    Cevapla
  • barakuda 3 yıl önce Şikayet Et
    eee koçum her doğru heryerde söylenmez demişler hayalini gerçekleştirirsin artık bjk bu jestinden sonra seni kesin almalı yoksa ne kıymeti kalır ortada kalırsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle