Yılmaz Vural: 7-8 takımın play-off şansı var

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural: 7-8 takımın play-off şansı var
Yılmaz Vural: 7-8 takımın play-off şansı var
GİRİŞ 02.05.2020 00:36 GÜNCELLEME 02.05.2020 00:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yılmaz Vural, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig dernek başkanlarının yarın bir araya gelerek liglerin kaderiyle ilgili karar alınacağını söyledi. 

 

 

Koronavirüsün futbol üzerindeki etkileriyle ilgili konuşan tecrübeli çalıştırıcı oyuncuların psikolojik olarak hazırlanmalarının zor olduğunu belirtti. 

Geride 6 maçın kaldığını vurgulayan Yılmaz Vural "Takımların hepsi bir şeyin içinde 40 puanlı Ümraniyespor'dan aşağısı puan alamazsa küme düşebilir. 7-8 takımın da play-off şansı var. Başladığı andan itibaren herkes 6 tane final maçına çıkacak." dedi. 

 

 

TFF'nin bu süreçte takımları yönlendirmesi gerektiğini vurgulayan Akhisarspor'un teknik direktörü, ligin durumuyla ilgili "Bir sorun varsa liglerin iptal edilmesi gerekir ama oynanmamış bir ligi onaylamak doğru değil." ifadelerrini kullandı.

Alt liglerdeki takımların yaşadığı sorunlara da değinen Yılmaz Vural "Kulüpler Birliği Vakfı bütün profesyonel takımlarla ilgilensin" önerisinde bulundu.

KAYNAK: TRTSPOR
YORUMLAR 3
  • Yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaldığı yerden devam etsin.
    Cevapla
  • Baltacı Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    adil olanı ilk 2 dahil biraz fazlalaştırarak playoff oynatmak.düşmenin iptal edilmesi seneye fazla takımla oynanıp fazla takım düşmeli olay bu kadar basit
    Cevapla
  • Ali Hakyemezptpgp 3 yıl önce Şikayet Et
    işiniz gücünüz tamamıyla Yeter ki Fenerbahçe tekrar şampiyonluk potası nasıl sokalım
    Cevapla