Brahim Darri: Galatasaray beni izliyor!

Fatih Karagümrük kanat oyuncusu Brahim Darri, Türkiye'deki yaşam hakkında konuşurken, Galatasaray ile ilgili itirafta bulundu.

Brahim Darri: Galatasaray beni izliyor!
Brahim Darri: Galatasaray beni izliyor!
GİRİŞ 13.04.2020 20:06 GÜNCELLEME 13.04.2020 20:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fatih Karagümrük'ün, NEC Nijmegen'den transfer ettiği Brahim Darri, Hollanda basınına verdiği röportajda Türkiye ve İstanbul'a övgüler yağdırırken, Galatasaray'ın kendisini izlediğini menajeri tarafından öğrendiğini söyledi.

 

 

Hollanda basınına konuşan Brahim Darri'nin sözleri şu şekilde:

"Türkiye büyük bir ülke. İstanbul dünya şehri. Hiç uyumayan bir şehir. Türkiye'de futbol gerçekten tutkuyla yaşanıyor. Burada bir taksiye bindiğim zaman bana 'Nerelisin?' diyorlar. Amsterdam diyorum, "Vay! Hollanda demek. Wesley Sneijder'in memleketi" yanıtını alıyorum. İstanbul'da gerçekten mutluyum. Çok büyük, güzel ve sokakta gezebileceğiniz birçok yer var."

 

 

"FATİH KARAGÜMRÜK'TE BAŞKAN MAAŞLARI CEBİNDEN ÖDÜYOR"

Sneijder ve Van Persie, Türkiye'de oynadıklarında o zaman Türk futbolunu daha sıkı takip ettim. Fatih Karagümrük'e gelmeden önce başlarda "İkinci lige gitmeli miyim?" diye düşünmüştüm. Ancak başkanla görüştük ve son derece netti. Şampiyonluk, Süper Lig'e çıkma hedefi. Proje ve hedef beni etkiledi. Başkan, sponsor olmadan maaşları cebinden ödüyor. Takımla çok ilgili.

"GALATASARAY BENİ İZLİYOR"

Türkiye'de oynadığım 6 maçın sonunda menajerimle görüştüm. Beni aradı ve 'Galatasaray seni takip ediyor' dedi. Normalde etkilenmemen için sana söylemezdim ama bu aynı zamanda senin ne kadar iyi futbolcu olduğunu, işini ne kadar doğru yaptığını gösteriyor dedi. 

KAYNAK: FUTBOLARENA
YORUMLAR 1
  • Hahahah 3 yıl önce Şikayet Et
    İzleyecek başka futbolcu mu kalmadı vizyonsuz gs ...
    Cevapla