Akhisarspor'da Yılmaz Vural farkı

TFF 1'inci Lig'de haftalarca galip gelemeyerek şampiyonluk hedeflerken Play-Off hattından bile çıkan Akhisarspor, teknik direktör Yılmaz Vural'la son 4 maçın 3'ünü kazandı.

Akhisarspor'da Yılmaz Vural farkı
Akhisarspor'da Yılmaz Vural farkı
GİRİŞ 01.03.2020 13:16 GÜNCELLEME 01.03.2020 13:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin en tecrübeli teknik adamlarından Yılmaz Vural, göreve geldikten sonra ilk 2 hafta Altınordu ve Menemenspor maçlarından 1 puan çıkarabilen Akigo ardından atağa kalktı. Son 4 maçlık periyotta önce lider Hatayspor'a bu sezon evindeki ilk yenilgisini tattıran yeşil-siyahlılar, 3 gün arayla oynadığı Giresunspor ve Eskişehirspor mücadelelerinden de 6 puan çıkardı.

Çarşamba günü Giresun'u evinde 2-0 yendikten sonra dün son sıradaki Eskişehirspor'u da 2-1'le geçen Akhisar, 25 maçta 38 puana ulaşıp Play-Off hattına tutunurken ilk 2 yarışından da kopmadı. Akhisar'da Erhan, son 3 galibiyete attığı gollerle katkı verdi. Vural'la yeniden 11'e dönen takımın en eski isimlerinden Onur da Hatayspor ve Eskişehir galibiyetlerinde ağları sarstı.

Akhisarlılar, gollerden sonra asker selamı vererek İdlip şehitlerimizi unutmadı. Yeşil-siyahlılarda devre arasında takımdan ayrılması gündeme gelip transferin son günü kalan, Eskişehir önünde 4 ay sonra ilk kez forma giyen Eray da yaptığı asist ve performansıyla alkış aldı.

YORUMLAR 5
  • R.kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Yilmaz hocami fener bahce de görmek istiyorum
    Cevapla
  • byx68 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede kiymeri bilinemeyen tek hocadir Yilmaz hocam.
    Cevapla
  • Kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Yilmaz hocami seviyoruz. Heyecanli ve tecrübeli. Böyle hocalarin kiymetini bilelim.
    Cevapla
  • melut usta 4 yıl önce Şikayet Et
    yilmaz vuralllll bahti kara eli opulesi hocammm
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Hoca kesin tokat yada tekme atmıştır oyunculara. tabiki şaka,gerçekten çok tecrübeli bir T.Direktör
    Cevapla