Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan’ın karıştığı trafik kazası sonrası darp edildi. Futbolcunun darp edildiği anlara ait güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

Bakırköy Sahil Kennedy Caddesi’ndeki bir benzin istasyonu önünde dün akşam saat 16.20 sıralarında F.B. idaresindeki araç Y.D. ve Emrecan Uzunhan idaresindeki araçlarla maddi hasarlı trafik kazasına karışmıştı. Kazaya ilişkin tutanaklar düzenlenirken, F.B., futbolcu Emrecan Uzunhan ile tartışmaya başlamış, F.B. ardından Emrecan Uzunhan’a karşı darp ve hakarette bulunarak olay yerinden uzaklaşmıştı. Olayla ilgili çalışma yürüten polis ekipleri F.B.'yi gözaltına almıştı. Şüpheli F.B.’nin ‘darp’, ‘hakaret’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

O anların güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı

Benzin istasyonu önünde meydana gelen kaza sonrası F.B. isimli şüpheli tarafından darp edilen Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan’ın o anlara ait görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler de futbolcunun darp edildiği ve çevredeki vatandaşların ayırmaya çalıştığı anlar görülüyor. Daha sonra saldırıda bulunan F.B.’nin oradan uzaklaştığı görülüyor.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Salih 24.07.2023 10:43
    Milleti bu chp zihniyeti bu hale getirdi insanlarda din iman kalmadi
  • Gerçekci 24.07.2023 06:57
    Dini imanı ahlakı olmayan bir millet olmuşuz .
  • Misafir1 24.07.2023 03:58
    Oyuncunun oynayamadigindan kaynakli Besiktasa zarari icinde tazminat davasi acin.
  • Faruk 23.07.2023 16:31
    Belki de beşiktaş bu yüzden puanlar kaybedecek o adam da aynı kası kesilmeli ve finansmanına katlanmalı
  • misafir 23.07.2023 16:16
    ifade al bırak
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek