Beşiktaş'ın kadrosu açıklandı! Ghezzal...

Beşiktaş'ta Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın kamp kadrosu açıklandı.

Beşiktaş'ın kadrosu açıklandı! Ghezzal...
Beşiktaş'ın kadrosu açıklandı! Ghezzal...
GİRİŞ 03.02.2023 15:02 GÜNCELLEME 03.02.2023 15:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ın kamp kadrosu açıklandı. Siyah-beyazlıların 23 kişilik kamp kadrosunda sakatlığını atlatan Rachid Ghezzal ile geçtiğimiz günlerde kadroya katılan yeni transfer Amir Hadziahmetovic de yer aldı.

Son haftalarda yükselen formu ile dikkat çeken Gedson Fernandes, sarı kart cezalısı olduğu için kadroda yer almazken, Nathan Redmond da Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından Sivas'a götürülmedi.

Beşiktaş'ın Sivasspor maçı kamp kadrosu şu şekilde:

"Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Welinton, Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Uzunhan, Necip Uysal, Valentin Rosier, Tayfur Bingöl, Arthur Masuaku, Umut Meraş, Berkay Vardar, Atiba Hutchinson, Rachid Ghezzal, Kerem Atakan Kesgin,Amir Hadziahmetovic, Romain Saiss, Dele Alli, Kevin Nkoudou, Cenk Tosun, Jackson Muleka, Oğuzhan Akgün ve Vincent Aboubakar."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ghezzal; bunun gazını aldık daaa
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    5 tane iyi futbolcu yok bizim takım da.
    Cevapla