Beşiktaş'ta şok gelişme! Yönetime ayrılmak istediğini bildirdi

Beşiktaş'ın sezon başında Wolwerhampton'dan kadrosuna kattığı Romain Saiss, siyah-beyazlılardan ayrılmak istediğini yönetime iletti.

Beşiktaş'ta şok gelişme! Yönetime ayrılmak istediğini bildirdi
Beşiktaş'ta şok gelişme! Yönetime ayrılmak istediğini bildirdi
GİRİŞ 01.02.2023 14:25 GÜNCELLEME 01.02.2023 14:26
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde Wout Weghorst'un Premier Lig devi Manchester United'e gitmesinin ardından eski golcüsü Aboubakar'ı kadrosuna katarak şampiyonluk yarışında kalmak isteyen Beşiktaş'ta büyük bir ayrılık daha yaşanmak üzere. Premier Lig ekiplerinden Notthingham Forest'ın kadrosuna katmak istediği Saiss, siyah-beyazlı yönetime takımdan ayrılmak istediğini bildirdi.

KARAGÜMRÜK MAÇINA YEDEK BAŞLADI

Beşiktaş yönetimine ayrılmak istediğini belirten Saiss'in bu tavrı herkesi şaşırttı. Şenol Güneş de tecrübeli stoperi ilk on birden çıkarıp maça yedek kulübesinde başlattı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, "Romain Saiss, bizim oyuncumuz. Maça göre böyle bir karar verdik ve onu yedek başlattık" sözlerini kullandı. Futbolcu ikinci yarıda oyuna girdi.

BEŞİKTAŞ'TAKİ PERFORMANSI

Siyah-beyazlılara geçtiğimiz yaz Wolverhampton'dan bonservissiz bir şekilde transfer olan Faslı stoper 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Siyah beyazlı formayla bu sezon 15 resmi maça çıkan Saiss'in 1 asisti bulunuyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • euro ossun 1 yıl önce Şikayet Et
    getir 20 yi al saisi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Git git biran önce degeriyin olduguyerde mutluluklar yaşa burası çökmüş bir ekip sıralamada beşinci bile olamaz bunlar ilk onda kesin bitirir kalirsan kendine yazık edersin bide bu takimdan mert gidsin iyi bir ekibe gerisi kalsın hepside bir birine dek oyuncular
    Cevapla
  • boş lafcı 1 yıl önce Şikayet Et
    2 defa gider 3 defa gelir, sıkıntı yok
    Cevapla
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Şenol bunu ilk 11 de oynatmadı adam haklı bu futboldan anlamayan inatcı şenolla bu takım şampiyon olamaz
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın gitsin abartıldıpı kadar üst füzey. Oyuncu değil kapris çekecek halimiz yok . Onun hibi bir sürü yuncu var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle