Beşiktaş'ta Saiss şoku! Şenol Güneş'ten açıklama geldi

Beşiktaş'ın başarılı savunmacısı Romain Saiss'in, Karagümrük maçına yedek başlaması soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Beşiktaş'ta Saiss şoku! Şenol Güneş'ten açıklama geldi
Beşiktaş'ta Saiss şoku! Şenol Güneş'ten açıklama geldi
GİRİŞ 31.01.2023 20:22 GÜNCELLEME 31.01.2023 20:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forest'tan transfer teklifi aldığı öne sürülen Romain Saiss'e Karagümrük maçında ilk 11'de görev vermedi.

Faslı savunma oyuncusunun siyah-beyazlılardan ayrılmak istediği gündeme gelirken, Şenol Güneş maç öncesi yaptığı açıklamada Saiss'in son durumunu paylaştı.

Şenol Güneş: Takımımız için önemli bir isim

Şenol Güneş "Romain Saiss, bizim oyuncumuz. Geride bugün Tayyip ve Welinton'u kullanıyoruz. Maça göre, hazırlığa göre böyle bir karar verdik. Oyuncuların hazır olması benim için daha önemli. Saiss takımımız için önemli bir isim" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • boş lafcı 1 yıl önce Şikayet Et
    saiss ve mulekayı bırakın gitsin yerine ADAM alın..
    Cevapla