İngliziler duyurdu! Romain Saiss'a teklif yapacaklar

Beşiktaş'ın Faslı stoperi Romain Saiss ile İngiltere Premier Lig takımı Nottingham Forest'ın ilgilendiği iddia edildi.

İngliziler duyurdu! Romain Saiss'a teklif yapacaklar
İngliziler duyurdu! Romain Saiss'a teklif yapacaklar
GİRİŞ 30.01.2023 15:46 GÜNCELLEME 30.01.2023 15:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın tecrübeli savunmacısı Romain Saiss'e talip çıktı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; stoper arayışlarını sürdüren Nottingham Forest, Atletico Madrid'in tecrübeli defans oyuncusu Felipe'yi transfer gündemine aldı.

Premier Lig ekibinin hocası Steve Cooper'ın, Brezilyalı stoperin yanı sıra Beşiktaş'tan Romain Saiss'e de ilgi gösterdiği belirtildi.

SON KARAR ŞENOL GÜNEŞ'İN

Felipe'ye Wolverhampton Wanderers'ın da talip olması nedeniyle bu transferin gerçekleşmeme ihtimalini göz önüne alan Nottingham Forest yönetiminin, Saiss'in durumunu hakkında da bilgi toplamaya başladığı öğrenildi.

Transfer teklifinin resmileşmesi halinde 32 yaşındaki futbolcu hakkında son kararı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş verecek.

15 MAÇTA FORMA GİYDİ

Beşiktaş'a geçtiğimiz yaz Wolverhampton'dan bonservissiz bir şekilde transfer olan Faslı stoper 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Siyah beyazlı formayla 15 resmi maça çıkan Saiss'in 1 asisti bulunuyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Ali27Gaziantep 1 yıl önce Şikayet Et
    değerini bulan ve para kazandıracak olan Ahmet Çebi de verin gitsin. ticareti bilmeyen ve duygusal hareket eden her zaman batmaya mahkumdur. Hele ticaretin canlı varlıksa duygusallık hiç olmamalı iflas edersin. şimdiki Türk Takımlarımızın maalesef durumu hep duygusal olduğu için iflas ediyorlar...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayır kesinlikle gönderilmemeli
    Cevapla
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın gitsin
    Cevapla
  • karami 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaç para verecekler acaba.
    Cevapla