Beşiktaş ve Fenerbahçe karşı karşıya! İşte o isim...

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren ezeli rakipler Beşiktaş ve Fenerbahçe, Cremonese'den Giacomo Quagliata'yı gündemine aldı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe karşı karşıya! İşte o isim...
Beşiktaş ve Fenerbahçe karşı karşıya! İşte o isim...
GİRİŞ 26.01.2023 18:55 GÜNCELLEME 26.01.2023 18:55
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe, transferde karşı karşıya geldi.

Kadrolarına sol bek takviyesi yapmak isteyen iki kulübün aynı isme talip olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe Quagliata'yı gündemine aldı

İtalyan basınında yer alan habere göre; Beşiktaş ve Fenerbahçe, Serie A ekiplerinden Cremonese forması giyen Giacomo Quagliata'yı gündemine aldı.

Oyuncuyu Genoa da istiyor

22 yaşındaki futbolcuyu Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yanı sıra İtalyan ekibi Genoa ile birçok Avrupa kulübünün de yakından takip ettiği belirtildi.  

16 maçta 1 gol attı

Quagliata, Serie A'nın son sırasında yer alan Cremonese'de bu sezon sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.  Takımıyla 16 resmi maça çıkan İtalyan futbolcu 1 de gol attı. 

Sol bekin yanı sıra sol açıkta da görev yapabilen Quagliata, futbola Calcio Sicilia'da başladı. Daha sonra ProVercelli, Latina, Bari ve Heracles'te forma fiyen Quagliata, bu sezonun başında 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Cremonese'nin yolunu tuttu. 

Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösterilen genç oyuncunun Cremonese ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

KAYNAK: HABERTÜRK
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • Rıfkı baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Adammı yok, kim hangi futbolcu yu istese, öbürüde istiyor, üçkağıtçılar, ülkede dünya genç var, yetiştirme, sonrada awrupada 0 çekin
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    italya liginin sonuncusu ulan alayacaginiz oyuncu. cok muuu aradiniz yobazlar.
    Cevapla
  • Tartışma 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan bizim inşaatçı ve hotel sinciri yöneticiler yine menajer oyuncağı olmuş.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali bilgin diyede birbirine girmişlerdi Antalya küme düştü bir iki yıl sonra Ali bilgin İstanbula giden bir çok topçu gibi kayboldu gitti ..
    Cevapla
  • eleştiri 1 yıl önce Şikayet Et
    Ezeli rakip kim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle